Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ατλέτικο Μαδρίτης: Πάει για… λίφτινγκ στην επίθεση το καλοκαίρι!
Ατλέτικο Μαδρίτης

Ατλέτικο Μαδρίτης: Πάει για… λίφτινγκ στην επίθεση το καλοκαίρι!

Η Ατλέτικο Μαδρίτης είναι έτοιμη για αρκετές αλλαγές το καλοκαίρι και φαίνεται πως θα αλλάξει ολοκληρωτικά την επιθετική της γραμμή.

05.05.2024 | 09:55

Η Ατλέτικο Μαδρίτης θα ολοκληρώσει τη σεζόν χωρίς κάποιο τρόπαιο, με τη φετινή σεζόν να είναι αποτυχημένη. Στο Πρωτάθλημα έμεινε σχετικά νωρίς εκτός διεκδίκησης του τροπαίου, στο Κύπελλο αποκλείστηκε, ενώ στο UEFA Champions League είδε την Μπορούσια Ντόρτμουντ να κάνει μία μεγάλη ανατροπή και να περνάει αυτή στους ημιτελικούς της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Έτσι, η ισπανική ομάδα είναι έτοιμη να προχωρήσει σε πολλές και μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ της κατά τη διάρκεια του καλοκαιρινού μεταγραφικού παραθύρου. Ο Ντιέγκο Σιμεόνε θέλει να βελτιώσει σημαντική την αμυντική του γραμμή, ωστόσο για να γίνει αυτό, ο σύλλογος θα πρέπει να πουλήσει πρώτα, ώστε να βρει χρήματα.

Η Ατλέτικο είναι έτοιμη να πουλήσει τους επιθετικούς της

Σύμφωνα με δημοσιεύματα της «Marca», η Ατλέτικο Μαδρίτης θα μπορούσε ενδεχομένως να δημιουργήσει κεφάλαια παραχωρώντας αρκετούς επιθετικούς. Ενώ ο Αντουάν Γκριεζμάν συνεχίζει τις τρομερές του εμφανίσεις, οι υπόλοιποι επιθετικοί του έχουν αποτύχει σε μεγάλο βαθμό να ανταποκριθούν στις προσδοκίες. Κατά συνέπεια, ο σύλλογος είναι ανοιχτός στο να εξετάσει προτάσεις για τους Άλβαρο Μοράτα, Άνχελ Κορέα και Μέμφις Ντεπάι, μαζί με τον Ζοάο Φέλιξ, ο οποίος θεωρείται απίθανο να βρίσκεται στα πλάνα του Σιμεόνε για τα επόμενα χρόνια.

Ο Μοράτα έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον της Γιουβέντους, ενώ ο Κορέα έχει συνδεθεί στο παρελθόν με μετακινήσεις στη Σαουδική Αραβία, γεγονός που δείχνει ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα αποχώρησής τους από την Ατλέτικο. Επιπλέον, υπάρχει η επιθυμία να χωρίσουν οι δρόμοι με τον Ντεπάι, του οποίου οι τραυματισμοί τον τελευταίο ενάμιση χρόνο είναι σημαντικοί.

Διαβάστε επίσης: Ατλέτικο Μαδρίτης: Η νέα εντυπωσιακή εντός έδρας εμφάνιση! (pic)

Ο Σαμού Ομοροντιόν αναμένεται να παραμείνει στην Ατλέτικο υπό τις οδηγίες του Σιμεόνε και την επόμενη σεζόν, με την ομάδα να έχει ήδη έναν αντικαταστάτη. Έτσι, είναι αρκετά πιθανό το καλοκαίρι η Ατλέτικο να αλλάξει όλους τους επιθετικούς της, ελπίζοντας σε μία καλύτερη πορεία.




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version