Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουβέντους: Δύο σημαντικές απουσίες στον… τελικό τετράδας με τη Ρόμα!
Γιουβέντους

Γιουβέντους: Δύο σημαντικές απουσίες στον… τελικό τετράδας με τη Ρόμα!

Η Γιουβέντους θα παραταχθεί στο μεγάλο ντέρμπι με τη Ρόμα με δύο σημαντικές απουσίες.

05.05.2024 | 11:10

Η Γιουβέντους φέτος έχει απογοητεύσει τους οπαδούς της στις περισσότερες διοργανώσεις. Η «Γηραιά Κυριά» είναι τρίτη στη Serie A και απέχει σχεδόν 20 βαθμούς από την πρώτη θέση και την Ίντερ. Στο Κύπελλο έχει καταφέρει να φτάσει μέχρι τον τελικό, όπου και θα αντιμετωπίσει την Αταλάντα για το τρόπαιο. Την ίδια ώρα, δεν αγωνίστηκε στην Ευρώπη και αυτό κάνει ακόμα χειρότερη την πορεία της στο Πρωτάθλημα.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Η ομάδα του Μαξιμιλιάνο Αλέγκρι ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τη Ρόμα στο ντέρμπι της αγωνιστικής στην Ιταλία. Φυσικά, και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Η Γιουβέντους έχει 65 πόντους με 34 παιχνίδια, η 4η Μπολόνια έχει 64 βαθμούς με 35 ματς και η Ρόμα 59 πόντους μετά από 34 αγώνες. Έτσι, είναι ξεκάθαρο πως στις τελευταίες αγωνιστικές θα γίνει… σφαγή για μία θέση στην τετράδα, ενώ σημειώνεται πως η 6η Αταλάντα έχει 57 πόντους αλλά 3 παιχνίδια.

Η Γιουβέντους επιβεβαίωσε τις δύο απουσίες

Έτσι, γίνεται ξεκάθαρο πως αυτό το ντέρμπι είναι καθοριστικής σημασίας και οι δύο ομάδες θα τα δώσουν όλα για να φύγουν με τη νίκη. Ωστόσο, η Γιουβέντους θα έχει δύο σημαντικές απουσίες, κάτι που έκανε γνωστό ο τεχνικός της. Πιο συγκεκριμένα, η Γιουβέντους δε θα έχει μαζί της τον Κενάν Γιλντίζ και τον Άλεξ Σάντρο.

Ο Ιταλός προπονητής το ανέφερε σε δηλώσεις του, όπως μεταδίδει το «Calciomercato». Χαρακτηριστικά είπε: «Δε θα έχουμε στη διάθεσή μας τον Άλεξ Σάντρο, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τον τραυματισμό του, και τον Κενάν Γιλντίζ. Είναι αυτή τη στιγμή εκτός προπονήσεων και δε θα μας συνοδεύσει στη Ρώμη».

Διαβάστε επίσης: Η Γιουβέντους βρήκε τον αντι-Ραμπιό στην Παρί Σεν Ζερμέν!

Μένει να φανεί αν η Γιουβέντους θα καταφέρει να πάρει το τρίποντο παρά αυτές τις δύο απουσίες. Θυμίζουμε πως στο τέλος της σεζόν ο Μαξιμιλιάνο Αλέγκρι αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τη «Γηραιά Κυρία» και έτσι αυτό θα μπορούσε να είναι το τελευταίο του ντέρμπι κόντρα στη Ρόμα.




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version