Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει τον «εγκέφαλο» της Γιουβέντους!
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει τον «εγκέφαλο» της Γιουβέντους!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να βελτιώσει τη μεσαία της γραμμή και φαίνεται πως βρήκε την ιδανική περίπτωση στην Ιταλία.

05.05.2024 | 12:28

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναδεικνύεται ως το φαβορί στην προσπάθεια να εξασφαλίσει τις υπηρεσίες του μέσου της Γιουβέντους, Αντριέν Ραμπιό, με ελεύθερη μεταγραφή στο τέλος της τρέχουσας σεζόν, όπως αναφέρει η «Corriere di Torino».

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» είναι έτοιμοι να ενισχύσουν τις τάξεις της μεσαίας τους γραμμής στην επερχόμενη μεταγραφική περίοδο και έχουν συνδεθεί με τον Ραμπιό, με τον παίκτη να μένει ελεύθερος σε λίγους μήνες. Το συμβόλαιο του Ραμπιό με τους «Μπιανκονέρι» λήγει στις 30 Ιουνίου και οι ενδείξεις δείχνουν ότι δεν τρέφει καμία διάθεση να επεκτείνει τη θητεία του, κυρίως λόγω της έλλειψης σαφήνειας σχετικά με την κατάσταση του προπονητή.

Η Γιουνάιτεντ έχει στο «μπλοκάκι» της τον Ραμπιό

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι ήταν αυτός που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο να πείσει τον Ραμπιό να παρατείνει την παραμονή του για έναν επιπλέον χρόνο το περασμένο καλοκαίρι και τώρα όλα δείχνουν πως ο Ιταλός θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα. Η Βερονίκ, ατζέντης και μητέρα του Ραμπιό, παραμένει σε συζητήσεις με τη διοίκηση της Γιουβέντους. Ωστόσο, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο παίκτης ψάχνεται στην αγορά, γνωρίζοντας πως αρκετές ομάδες ενδιαφέρονται για την υπογραφή του.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Μπάγερν Μονάχου βρίσκονται σε περίοπτη θέση στην κούρσα για την απόκτηση του 29χρονου ποδοσφαιριστή. Όμως, φαίνεται πως η Γιουνάιτεντ έχει το προβάδισμα λόγω της επαφής που είχε ο Έρικ Τεν Χαγκ το 2022 με τον Ραμπιό, ο οποίος ήθελε και τότε να τον φέρει στο Ολντ Τράφορντ.

Διαβάστε επίσης: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Το μεγάλο πρόβλημα με Ράσφορντ!

Αν και ο Ραμπιό εκτίμησε την προσέγγιση, οι διαπραγματεύσεις δεν κατέληξαν σε συμφωνία, καθώς η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αρνήθηκε να ικανοποιήσει τις μισθολογικές του απαιτήσεις. Παρά το γεγονός ότι ο μέσος ζητούσε ετήσιο μισθό 10 εκατομμυρίων ευρώ, ο σύλλογος ήταν διατεθειμένος να προσφέρει μόνο 7 εκατομμύρια ευρώ ετησίως. Πλέον, πιστεύεται πως οι δύο πλευρές μπορούν να τα βρουν και τελικά να συνεργαστούν.




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version