Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Το μεγάλο πρόβλημα με Ράσφορντ!
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Το μεγάλο πρόβλημα με Ράσφορντ!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι έτοιμη να χωρίσει τους δρόμους της με τον Μάρκους Ράσφορντ αλλά φαίνεται πως η παραχώρησή του μόνο εύκολη δε θα είναι.

05.05.2024 | 09:17

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενδέχεται να αντιμετωπίσει δυσκολίες στο να πουλήσει τον Μάρκους Ράσφορντ το ερχόμενο καλοκαίρι, λόγω του μεγάλου μισθού του, όπως αναφέρει το «Football Insider».

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κατά τη διάρκεια του τελευταίου επεισοδίου του podcast Inside Track του «Football Insider», ο δημοσιογράφος Πιτ Ο’Ρουρκ αποκάλυψε ότι οι άνθρωποι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ανοιχτοί στο να εξετάσουν προτάσεις για τον Ράσφορντ και αρκετούς άλλους βασικούς παίκτες μόλις ανοίξει ξανά η μεταγραφική περίοδος. Ο Άγγλος διεθνής αντιμετώπισε μια δύσκολη σεζόν στο Ολντ Τράφορντ, αποσπώντας κριτική για τις εμφανίσεις του εντός γηπέδου.

Ο Ο’Ρουρκ αναγνώρισε ότι υπήρχε σημαντικό ενδιαφέρον για τον 26χρονο το περασμένο καλοκαίρι, μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις του εκείνη σεζόν. Ωστόσο, η φήμη του Ράσφορντ έχει υποχωρήσει σημαντικά τους τελευταίους εννέα μήνες, καθιστώντας απίθανο ότι ομάδες υψηλού επιπέδου θα είναι διατεθειμένες να ανταποκριθούν στο ποσό που θα ζητάει η Γιουνάιτεντ για τον παίκτη, ιδιαίτερα αν αναλογιστεί κανείς ότι το συμβόλαιό του έχει διάρκεια μέχρι το 2028.

Η Γιουνάιτεντ θέλει να διώξει τον Ράσφορντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανανέωσε το συμβόλαιο του Ράσφορντ το περασμένο καλοκαίρι, με τα δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για εβδομαδιαίο μισθό που φτάνει τις 325.000 λίρες.  Ο σερ Τζιμ Ράτκλιφ φέρεται να είναι ανοιχτός στο να… ξεφορτωθεί τον επιθετικό στο πλαίσιο της ανανέωσης της ομάδας υπό τη νέα διοίκηση στο Ολντ Τράφορντ. Όμως. δύσκολα μία ομάδα θα καταφέρει να καλύψει τις οικονομικές απαιτήσεις του παίκτη.

Η εξέλιξη αυτή ακολουθεί τον πενιχρό απολογισμό του Ράσφορντ, με οκτώ γκολ σε 40 συμμετοχές φέτος, μια σημαντική πτώση σε σχέση με τα 30 γκολ που πέτυχε πέρυσι. Ο Ο’Ρουρκ υπογράμμισε και τα εξωγηπεδικά προβλήματα του παίκτη αυτή τη σεζόν, κυρίως την παρουσία του σε νυχτερινό κέντρο του Μπέλφαστ τον Ιανουάριο.

Διαβάστε επίσης: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαγκ μίλησε για όλους και για όλα στον Γκάρι Νέβιλ!

Μια αποχώρηση από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαίνεται πιθανή αυτό το καλοκαίρι, αν και το κομβικό ερώτημα παραμένει αν οι πιθανοί μνηστήρες θα είναι διατεθειμένοι να ανταποκριθούν στις μισθολογικές  απαιτήσεις του ποδοσφαιριστή και της ομάδας.




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version