Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Το φαβορί για τον πάγκο της Μίλαν – «Κλείνει» η συμφωνία!
Μίλαν

Το φαβορί για τον πάγκο της Μίλαν – «Κλείνει» η συμφωνία!

Η Μίλαν βρήκε τον ιδανικό άνθρωπο να αντικαταστήσει τον Πιόλι και βρίσκεται κοντά στο να τον υπογράψει.

05.05.2024 | 10:16

Η Μίλαν φέτος δε θύμισε σε τίποτα την περσινή ομάδα. Οι «Ροσονέρι» βρίσκονται στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Serie A, όμως απέχουν 19 βαθμούς από την πρώτη Ίντερ (αν και έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο). Στο Κύπελλο η Μίλαν αποκλείστηκε από τα προημιτελικά, ενώ στο UEFA Champions League βγήκε τρίτη στον όμιλό της και έτσι υποβιβάστηκε στο UEFA Europa League, όπου και αποκλείστηκε ξανά στα προημιτελικά.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Έτσι, ο σύλλογος πιστεύει πως ο κύκλος του Στέφανο Πιόλι έκλεισε και στο τέλος της σεζόν αναμένεται να ανακοινώσει επίσημα την αποχώρησή του από την άκρη του πάγκου. Η Μίλαν έχει συνδεθεί με αρκετούς προπονητές και φαίνεται πως πλέον έχει βρει τον κατάλληλο αντικαταστάτη και αυτός είναι ο Κονσεϊσάο.

Η Μίλαν βρήκε τον κατάλληλο τεχνικό

Εδώ και αρκετό καιρό η Μίλαν ενδιαφέρεται για τον Κονσεϊσάο και έκανε πιο… δυναμικές κινήσεις για την απόκτησή του μετά από τις πρόσφατες προεδρικές εκλογές της Πόρτο. Ο Αντρέ Βίλας-Μπόας αναδείχθηκε νικητής, αντικαθιστώντας τον Χόρχε Νούνο Πίντο ντα Κόστα, ο οποίος είχε πρόσφατα επεκτείνει το συμβόλαιο του κόουτς.

Ο Πέπε Ντι Στέφανο από το «Sky Italia» ανέφερε το έντονο ενδιαφέρον της Μίλαν για τον Σέρτζιο Κονσεϊνσάο. Σύμφωνα με τον ίδιο, ο σύλλογος εμφανίζεται διατεθειμένος να του δώσει το «τιμόνι» της ομάδας. Ο Μανουέλε Μπαϊοντσίνι προχώρησε σε ανάρτηση στο X και τόνισε πως οι διαπραγματεύσεις της Μίλαν με τον ατζέντη του προπονητή προχωράνε καλά και πως μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να οριστικοποιηθεί η συμφωνία.

Διαβάστε επίσης: Άρσεναλ, έτσι θα χτίσεις… αυτοκρατορία – Ο Αρτέτα θέλει το «κανόνι» της Μίλαν!

Έτσι, όλα δείχνουν πως το καλοκαίρι ο Στέφανο Πιόλι, μετά από μία τραγική σεζόν, θα αποτελέσει παρελθόν από τη Μίλαν. Ο σύλλογος φαίνεται πως θα συνεχίσει με τον Κονσεϊνσάο στον πάγκο του, ελπίζοντας να επιστρέψει στις επιτυχίες, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως για τον Ιταλό έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον η Νάπολι.




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version