Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Αποθέωση και συγκίνηση στην επιστροφή του Σβεν-Γκόραν Έρικσον στην έδρα της Σαμπντόρια! (vid)
Ιταλία

Αποθέωση και συγκίνηση στην επιστροφή του Σβεν-Γκόραν Έρικσον στην έδρα της Σαμπντόρια! (vid)

Επέστρεψε στο «Λουίτζι Φεράρις» κι αποθεώθηκε από τον κόσμο της Σαμπντόρια ο Σβεν-Γκόραν Έρικσον.

06.05.2024 | 11:19

Το παιχνίδι της Σαμπντόρια με τη Ρετζιάνα για την 37η αγωνιστική της Serie B τα είχε όλα. Νίκη της πρωτοπόρου με 1-0, τεράστιες προσωπικότητες στο «Λουίτζι Φεράρις» με κορυφαία αυτή του Σβεν-Γκόραν Έρικσον. Ο 76χρονος πρώην προπονητής επέστρεψε στο γήπεδο όπου λατρεύτηκε την πενταετία 1992-1997, όταν διετέλεσε τεχνικός της «Ντόρια». Η μπλε πλευρά της Γένοβας γιόρταζε την επιστροφή του προπονητή που την οδήγησε στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ιταλίας το 1994.

Φόρεσε το κασκόλ της γενοβέζικης ομάδας και συνοδευόμενος μεταξύ άλλων από τον Ρομπέρτο Μαντσίνι (σ.σ. 15 χρόνια παίκτης της Σαμπντόρια, από το 1982 ως το 1997), γνώρισε την αποθέωση. Ρίγη συγκίνησης επίσης επικρατούσε στο γήπεδο για τον Σουηδό γίγαντα του ποδοσφαίρου που εδώ και καιρό πάσχει από καρκίνο.

Επειδή μιλήσαμε για προσωπικότητες, να μην παραλείψουμε ότι στις άκρες των πάγκων των δυο ομάδων, κάθονταν οι Αντρέα Πίρλο (Σαμπντόρια) και Αλεσσάντρο Νέστα (Ρετζιάνα).

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version