Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ένα πράγμα έχει στο μυαλό του ο Μίλερ πριν παίξει στο ανακαινισμένο «Μπερναμπέου»
Champions League

Ένα πράγμα έχει στο μυαλό του ο Μίλερ πριν παίξει στο ανακαινισμένο «Μπερναμπέου»

Ο Τόμας Μίλερ με τις δηλώσεις του έδειξε ότι είναι κάτι παραπάνω από σίγουρος και έτοιμος για το ματς της Μπάγερν με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

06.05.2024 | 23:01

O Τόμας Μίλερ γνωρίζει πολύ καλά τι σημαίνει Μπάγερν Μονάχου. Άλλωστε εκεί έχει περάσει όλη του την ποδοσφαιρική καριέρα. Και όλα δείχνουν πως εκεί θα κρεμάσει στο τέλος τα παπούτσια του.

Ο έμπειρος στράικερ, παρά τα… χρονάκια του, ήταν βασικός στο εντός έδρας ματς των Γερμανών με αντίπαλο τη Ρεάλ Μαδρίτης στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό του Champions League. Ο ταλαντούχος επιθετικός σίγουρα δεν είναι τόσο γρήγορος, όσο παλιά, ή τόσο αποτελεσματικός. Όμως, τις κινήσεις του και την εν γένει εμπειρία του μπορεί εύκολα να κάνει τη ζημιά αν και εφόσον του δοθεί η ευκαιρία.

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ: Τα μεγάλα αστέρια που κινδυνεύουν να δουν από τον… καναπέ το Euro 2024

Ο Τόμας Μίλερ λίγο πριν τη ρεβάνς απέναντι στη «βασίλισσα» με δηλώσεις του επισήμανε ότι σκέφτεται ένα πράγμα πριν τον δεύτερο ημιτελικό τη Ρεάλ Μαδρίτης. Την έδρα της. Το νέο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» που μετά την ανακαίνιση που κράτησε μερικά χρόνια έχει ανέβει επίπεδο και είναι καλύτερο από ποτέ ξεπερνώντας έτσι τεχνολογικά πιο νέες κατασκευές γηπέδων.

Αυτό που αρέσει περισσότερο, όμως, στον αρχηγό της γερμανικής ομάδας είναι ότι πρόκειται για ένα στάδιο που ναι μεν χωράει περίπου 80.000 κόσμου, αλλά βρίσκεται στο κέντρο της Μαδρίτης και αυτό από μόνο του είναι κάτι σπάνιο και παράλληλα κάτι σημαντικό που τον έχει εντυπωσιάσει και του έχει κάνει μεγάλη εντύπωση εδώ και χρόνια.

Αναλυτικά όλα όσα είπε ο Τόμας Μίλερ:

«Είμαι πολύ χαρούμενος και πολύ ενθουσιασμένος που θα προλάβω να αγωνιστώ στο νέο “Σαντιάγκο Μπερναμπέου”. Αυτό που σκέφτομαι και αυτό που με κάνει να αποθεώνω το συγκεκριμένο γήπεδο είναι ότι βρίσκεται στην καρδιά της πόλης. Είσαι κάπου εκεί στη γειτονιά, περπατάς για τα ψώνια σου ή για τη βόλτα σου και κάπου εκεί βγαίνει μπροστά σου ένα γήπεδο που χωράει 80.000 κόσμου.

Είναι κάτι απίθανο μόνο και μόνο να το σκέφτεσαι. Πόσο μάλλον να το βλέπεις και να παίζεις μέσα σε αυτό», τα λόγια του.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version