Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Επίσημο: Η Μπάγερν παρουσίασε την νέα της εντυπωσιακή φανέλα! (pics)
Μπάγερν Μονάχου

Επίσημο: Η Μπάγερν παρουσίασε την νέα της εντυπωσιακή φανέλα! (pics)

Η Μπάγερν Μονάχου παρουσίασε και επίσημα τη νέα της εμφάνιση για την επόμενη σεζόν.

06.05.2024 | 13:46

Η Μπάγερν Μονάχου πραγματοποιεί τη χειρότερη σεζόν της των τελευταίων ετών. Οι Βαυαροί έχουν γνωρίσει 7 ήττες στο Πρωτάθλημα και είδαν την Μπάγερ Λεβερκούζεν να κατακτούν με ευκολία το τρόπαιο. Ακόμη, αποκλείστηκαν από το Κύπελλο και έχασαν το γερμανικό Super Cup. Έτσι, πλέον παλεύουν μόνο για το UEFA Champions League. Την ίδια ώρα αναζητούν και  τον αντικαταστάτη του Τόμας Τούχελ.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Η Μπάγερν παρουσίασε επίσημα τη νέα της εμφάνιση. Η φανέλα είναι κόκκινη, όπως και το σήμα. Υπάρχουν μαύρες λεπτομέρειες στον λαιμό και τα μανίκια, ενώ υπάρχουν και πιο σκούρες γραμμές. Ο λόγος που υπάρχει αυτή η τριχρωμία είναι το γεγονός πως η Μπάγερν είναι η μόνη γερμανική ομάδα που έχει κατακτήσει το treble.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Μπάγερν:

«Όταν οι σφυγμοί σας ανεβαίνουν στα δευτερόλεπτα πριν από τη σέντρα, η καρδιά σας χτυπάει δυνατά και οι μύες σας τεντώνονται… πάμε, Κόκκινοι! Με την εγχώρια φανέλα για τη σεζόν 2024/25, η Μπάγερν και η Adidas δημιούργησαν μία ιδιαίτερη εμφάνιση που αντικατοπτρίζει τον παλμό και το πάθος που ενώνει τους παίκτες στο γήπεδο με τους οπαδούς στις κερκίδες. Για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου, το σχέδιο περιλαμβάνει τρεις διαφορετικές αποχρώσεις του κόκκινου, που αντιπροσωπεύουν την ταυτότητα, το συναίσθημα και το δράμα του παιχνιδιού. Το κόκκινο είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό χρώμα για την Μπάγερν για πάνω από 100 χρόνια.




Η τριάδα των χρωματικών αποχρώσεων είναι επίσης ένας φόρος τιμής στην Μπάγερν, τη μοναδική γερμανική ανδρική ομάδα που έχει κατακτήσει το treble με την Bundesliga, το Κυπέλλο DFB και το Champions League. Η νέα ερμηνεία της αγαπημένης κάθετης ριγέ εμφάνισης των φιλάθλων, στην οποία τα βαυαρικά διαμάντια προσφέρουν μια ηλεκτρισμένη εμφάνιση, αποτυπώνει την παράδοση του συλλόγου καθώς και το συναισθηματικό δράμα των μαγικών ποδοσφαιρικών στιγμών στην Αλιάνζ Αρένα. Το σύνθημα του συλλόγου “Mia san Mia” κοσμεί τον εξωτερικό λαιμό.

Με την έναρξη της νέας σεζόν, το μανίκι της φανέλας θα κοσμείται με το λογότυπο του μακροχρόνιου συνεργάτη της Αλιάνζ, το οποίο εμφανίζεται επίσης στο στήθος της φανέλας της γυναικείας ομάδας και στην Αλίανζ Αρένα. Για πρώτη φορά στην ιστορία ενός συλλόγου της Bundesliga και του Champions League, το σήμα είναι ένας συνδυασμός του εμβλήματος του συλλόγου και ενός κωδικού QR, με τον οποίο οι οπαδοί της Μπάγερν μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αποκλειστικές προσφορές σε συνεχή βάση. Με αυτή την καινοτόμο καμπάνια με κωδικό QR, η Αλιάνζ στοχεύει στην εντατικοποίηση του διαλόγου με τις ψηφιακά ενημερωμένες, νεότερες ομάδες-στόχους της παγκόσμιας κοινότητας φιλάθλων. Από το λανσάρισμα, κάθε 100ος αγοραστής φανέλας που θα εγγραφεί μέσω του κωδικού QR στον ιστότοπο θα έχει την ευκαιρία να πάρει πίσω την τιμή αγοράς της φανέλας του στο Allianz x FC Bayern Hub. Αυτό ισχύει για όλες τις αγορές φανέλας για τη σεζόν 2024/25 μέχρι τις 12 Μαΐου 2024 στο FC Bayern Online Store ή στα FC Bayern Stores».

Δείτε τις φωτογραφίες:

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version