Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ντι Μαρία και στα 36… τους γλεντάς – Βρήκε νέα ομάδα ο πρωταθλητής κόσμου (vid)
Μπένφικα

Ντι Μαρία και στα 36… τους γλεντάς – Βρήκε νέα ομάδα ο πρωταθλητής κόσμου (vid)

Ο Άνχελ Ντι Μαρία θέλει να συνεχίσει στο κορυφαίο επίπεδο και βρίσκεται κοντά στην νέα του ομάδα!

06.05.2024 | 17:30

Ο Ντι Μαρία είναι δεδομένα ένας από τους κορυφαίους επιθετικούς στον κόσμο και στα 36 του χρόνια παραμένει… στην κορυφή και μπορεί να κάνει την διαφορά στο υψηλότερο επίπεδο.

Το συμβόλαιο του με την Μπενφίκα λήγει το καλοκαίρι του 2024 και οι Πορτογάλοι τον έχουν ενημερώσει πως δεν θα του προσφέρουν νέο συμβόλαιο. Για αυτόν τον λόγο και ο πολύπειρος σταρ ψάχνει τον νέο σταθμό της καριέρας του, καθώς δεν έχει καμία πρόθεση του να «διακόψει» την καριέρα του.

Η δίψα του για να συνεχίσει σε ομάδα της Ευρώπης είναι δεδομένη και όπως φαίνεται έχει ήδη κάνει μια πρώτη επαφή με μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Τουρκίας.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Συγκεκριμένα, η Μπεσίκτας έδειξε επίσημο ενδιαφέρον για τον Άνχελ Ντι Μαρία και έγινε μια πρώτη συνάντηση με τον μάνατζερ του Πορτογάλου σταρ. Ο μάνατζερ του 36χρονου σταρ ξεψαχνίζει… τον σύλλογο και μαθαίνει όλες τις πληροφορίες για το εσωτερικό της ομάδας, τα οικονομικά της, αλλά και για την Κωνσταντινούπολη…

Πάντως οι πιθανότητες του να πραγματοποιηθεί το deal είναι αυξημένες, ωστόσο περιμένουμε να δούμε αν θα μπουν στο παιχνίδι και άλλες ομάδες.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version