Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε… βρώμα για Γκουαρντιόλα και Μπάγερν!
Μπάγερν Μονάχου

Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε… βρώμα για Γκουαρντιόλα και Μπάγερν!

Πόσο πιθανό είναι να δούμε και πάλι από το καλοκαίρι και έπειτα τον Πεπ Γκουαρντιόλα να αποχωρεί από τη Σίγι για την Μπάγερν Μονάχου;

06.05.2024 | 22:29

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές του κόσμου. Για κάποιους μάλιστα είναι ο καλύτερος που υπάρχει εκεί έξω εδώ και χρόνια. Λογικό να το λένε ή να το σκέφτονται ολοένα και περισσότεροι. Άλλωστε είναι εκείνος που έχει καταφέρει να συνδυάσει το θέαμα με την ποιότητα.

Είναι αυτός που έχει κάνει προσωπική υπόθεση την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Premier League και αυτός που πάει για να κάνει ένα ιστορικό κατόρθωμα. Να κατακτήσει για τέταρτη συνεχόμενη φορά την κορυφή στην Αγγλία. Κάτι που δεν έχει γίνει ποτέ ξανά στα χρονικά και είναι πολύ κοντά σε αυτό. Αν και για να συμβεί η Μάντσεστερ Σίτι θα πρέπει να μην χάσει βαθμούς στα υπόλοιπα ματς που έχει να δώσει, μιας και είναι ένα βαθμό πίσω από την Άρσεναλ, όμως, έχει ένα ματς λιγότερο από τους Λονδρέζους.

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ: Τα μεγάλα αστέρια που κινδυνεύουν να δουν από τον… καναπέ το Euro 2024

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα πριν πάει στους «πολίτες» ήταν στην Μπάγερν Μονάχου. Όπου μαζί της κατέκτησε τρία συνεχόμενα πρωταθλήματα, αλλά, όχι και το Champions League που ήταν για εκείνη την εποχή ο μεγάλος στόχος τόσο του ίδιου, όσο και των Βαυαρών. Ωστόσο, το τελευταίο χρονικό διάστημα και όσο η γερμανική ομάδα δεν βρίσκει νέο προπονητή ακούστηκε μέχρι και το δικό του όνομα, σύμφωνα με το «Sky Sports DE». Μία φήμη που αναδημοσίευσε μέχρι και ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Παράλληλα, ο Ιταλός δημοσιογράφος έφερε στην επιφάνεια και δηλώσεις από τον στενό οικογενειακό περιβάλλον του Ισπανού τεχνικού, όπου μία επιστροφή στην Μπάγερν φαίνεται όνειρο θερινής νυκτός!

«Ο Πεπ ακόμα έχει στην καρδιά του την Μπάγερν Μονάχου. Όμως, είναι πολύ χαρούμενος και ικανοποιημένος με τη Μάντσεστερ Σίτι. Δύσκολα θα φύγει από εκεί για κάπου αλλού. Άλλωστε έχει συμβόλαιο με τη Σίτι ως το καλοκαίρι του 2025. Οπότε το να γυρίσει στην Μπάγερν Μονάχου δεν είναι στην πραγματικότητα μία ρεαλιστική επιλογή».

Αλλού είναι το μυαλό του Πεπ Γκουαρντιόλα αυτή την περίοδο!

Η Μάντσεστερ Σίτι είναι κοντά σε κάτι σπουδαίο. Σε κάτι μοναδικό. Σε κάτι που δεν έχει συμβεί ποτέ ξανά στην ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου: να κατακτήσει το τέταρτο σερί πρωτάθλημα. Όμως, για πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια αυτό δεν είναι εύκολο. Ή δεδομένο.

Οπότε είναι λογικό ο έμπειρος προπονητής να έχει εκεί το μυαλό του και όχι στα σενάρια που ακούγονται για το μέλλον του!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version