Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
H Γουέστ Χαμ ξεπουλάει και χαράζει νέα εποχή
Premier League

H Γουέστ Χαμ ξεπουλάει και χαράζει νέα εποχή

Όποιος θέλει και μπορεί να «χτυπήσει» τα δικαιώματα των παιχταράδων της Γουέστ Χαμ... ας προσέλθει!

07.05.2024 | 14:55

To δεύτερο κεφάλαιο του Ντέιβιντ Μόγιες με τη Γουέστ Χαμ φτάνει στην ολοκλήρωσή του. O πολύπειρος προπονητής έγινε γνωστό πως με το τέλος της σεζόν θα αποχωρήσει από την λονδρέζικη ομάδα και θα αναζητήσει αλλού τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Οι δύο πλευρές τερματίζουν τη συνεργασία τους σαν… φίλοι συμφωνώντας πως η ομάδα θα πρέπει να χαράξει νέα πορεία το καλοκαίρι και να μην συνεχίσουν μαζί.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Οι Λονδρέζοι ήθελαν να κάνουν το κάτι παραπάνω φέτος στην Premier League όμως δεν τα κατάφεραν μένοντας λίγες στροφές πριν το τέλος στα μισά της βαθμολογίας και την 9η θέση. Ο Μόγιες αποχωρεί και όπως αποκαλύπτει το ρεπορτάζ των Βρετανών, στη θέση του θα έρθει Τζουλιέν Λοπετέγκι. Ο Μόγιες όμως δεν μοιάζει να είναι ο μόνος που θα… χαιρετήσει το Λονδίνο ή τουλάχιστον τη Γουέστ Χαμ…

Διάβασε επίσης: O Κάραχερ ταπείνωσε τον Κασεμίρο: «Δεν έχει θέση στο κορυφαίο επίπεδο»

Ακούει προτάσεις η διοίκηση της Γουέστ Χαμ

Τα «Σφυριά» ετοιμάζονται να ακούσουν προτάσεις για όλα τα μεγάλα αστέρια της ομάδας τους. Μοχάμεντ Κούντους, Λούκας Πακετά και Έντσον Άλβαρεζ βρίσκονται ήδη στο «μικροσκόπιο» των μεγάλων του Νησιού. Οι τρεις ποδοσφαιριστές δεσμεύονται με συμβόλαιο με την Χαμ κάτι που σημαίνει πως σε κάθε συζήτηση η λονδρέζικη ομάδα έχει τον πρώτο λόγο.

Κατά καιρούς τα ονόματα των παραπάνω έχουν βρεθεί σε πολλά μεταγραφικά σενάρια. Τώρα όποιος πραγματικά επιθυμεί μπορεί να «χτυπήσει» τα δικαιώματά τους και να τους κάνει δικούς τους. Αρκεί όπως είπαμε να ικανοποιηθεί πρώτα η διοίκηση της Γουέστ Χαμ. Ο Λοπετέγκι έρχεται και μαζί του φέρνει μια νέα φουρνιά ποδοσφαιριστών στο Λονδίνο!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version