Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
H Μίλαν αδειάζει τα ταμεία της και γράφει – μεταγραφική – ιστορία
Μίλαν

H Μίλαν αδειάζει τα ταμεία της και γράφει – μεταγραφική – ιστορία

Η διοίκηση της Μίλαν έχει εντοπίσει τον στόχο για την κορυφή της επίθεσης!

07.05.2024 | 10:09

Τρεις στροφές έμειναν μέχρι το φινάλε της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου! Η Μίλαν τερματίζει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου στη 2η θέση της Serie A καπαρώνοντας θέση στο επόμενο Champions League. Σε κανένα σημείο της σεζόν δεν μπόρεσε να ανταγωνιστεί την πρωταθλήτρια Ίντερ. Οι «Ροσονέρι» φέτος έμειναν μακριά από τις διακρίσεις και μοιραία ετοιμάζονται να κλείσουν το κεφάλαιο Στέφανο Πιόλι.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο έμπειρος Ιταλός προπονητής προσεχώς αναμένεται να αποχωρήσει από τον πάγκο της Μίλαν. Να φύγει από το Σαν Σίρο μετά από πέντε χρόνια παρουσίας εκεί και να δώσει τη σκυτάλη στον επόμενο. Η διοίκηση της μιλανέζικης ομάδας χαράζει ήδη την νέα εποχή με τα ιταλικά ΜΜΕ να αποκαλύπτουν καθημερινά μεταγραφικά σενάρια «φτιάχνοντας» το κοινό των «Ροσονέρι».

Διάβασε επίσης: Το φαβορί για τον πάγκο της Μίλαν – «Κλείνει» η συμφωνία!

Το έντονο… φλερτ της Μίλαν με Σέσκο

Η ιταλική Gazzetta dello Sport με σημερινό της δημοσίευμα, δεν στέκεται στα του νέου προπονητή και στο ποιος θα μπορούσε να είναι ο διάδοχος του Στέφανο Πιόλι. Αναφέρεται στην επιθετική γραμμή της Μίλαν και στον βασικό της στόχο. Το πρόσωπο που θα πάρει τη φανέλα με το νούμερο «9» που αφήνει… ορφανή ο Ολιβιέ Ζιρού.

Ο εκλεκτός κατά το ρεπορτάζ δεν είναι άλλος από τον υπερταλαντούχο Μπέντζαμιν Σέσκο της Λειψίας. Ο διεθνής Σλοβένος που φέτος εκτόξευσε τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο ολοκληρώνοντας μια γεμάτη σεζόν στη Bundesliga. Ο νεαρός φορ μετρά 12 τέρματα στο γερμανικό πρωτάθλημα και εξαιρετικές εμφανίσεις που έγιναν αντικείμενο σχολιασμού από το κοινό και πλήθος σκάουτερς που τον παρακολουθούν. Η Μίλαν σκέφτεται να σπάσει κάθε χρηματικό ρεκόρ για χάρη του. Να προσφέρει στη Λειψία περίπου 60 εκατομμύρια ευρώ και να τον κάνει δικό της το καλοκαίρι!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version