Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η Ατλέτικο θέλει ΤΗΝ «βόμβα» με Λεβαντόφσκι!
Ατλέτικο Μαδρίτης

Η Ατλέτικο θέλει ΤΗΝ «βόμβα» με Λεβαντόφσκι!

Η Ατλέτικο Μαδρίτης θέλει να ενισχύσει την επίθεσή της και φαίνεται πως θέλει να... ενεργοποίησει μία βόμβα με την απόκτηση του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

07.05.2024 | 23:03

Η Ατλέτικο Μαδρίτης είναι έτοιμη να αλλάξει όλη της την επιθετική γραμμή το καλοκαίρι, με εξαίρεση τον Αντουάν Γκριεζμάν. Την ίδια ώρα, η Μπαρτσελόνα αναμένεται να πουλήσει αρκετούς παίκτες, ώστε να βάλει χρήματα στα ταμεία της, καθώς αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Έτσι, φαίνεται πως δεν αποκλείεται ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ο οποίος είναι στα 36 του χρόνια, να αποτελέσει παρελθόν από τους «Μπλαουγκράνα». Ο Πολωνός επιθετικός έχει συνδεθεί τόσο με ομάδες από την Αμερική όσο και από τη Σαουδική Αραβία, αλλά δεν αποκλείεται να μείνει και στην Ισπανία, καθώς υπάρχει ενδιαφέρον για τις υπηρεσίες του.

Η Ατλέτικο θέλει το… μπαμ με Λεβαντόφσκι

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Ρούμπεν Ουρία (μέσω του «Mas Que Pelotas») η Ατλέτικο παρακολουθεί στενά την περίπτωση του Λεβαντόφσκι, και είναι έτοιμη να κινηθεί για την απόκτησή του κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου. Μάλιστα, υπογραμμίζεται πως μπορεί να προτείνει μία πιθανή ανταλλαγή μεταξύ του «Λέβα» και του Ζοάο Φέλιξ, τον οποίον θέλει να κρατήσει η Μπαρτσελόνα στο ρόστερ της.

Ακόμη, το δημοσίευμα αναφέρει πως οι «Μπλαουγκράνα» είναι θετικοί στο να πουλήσουν τον Λεβαντόφσκι και επιθυμούν να υπάρξει πρόταση από την Ατλέτικο Μαδρίτης. Όμως, ο ίδιος ο παίκτης θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται στην ομάδα του Τσάβι και δεν επιθυμεί να αποχωρήσει. Μάλιστα, έχει συμβόλαιο για ακόμη δύο χρόνια και έτσι μόνο εύκολο δε θα είναι να καταφέρει να τον διώξει η ομάδα του.

Διαβάστε επίσης: Ατλέτικο Μαδρίτης: Πάει για… λίφτινγκ στην επίθεση το καλοκαίρι!

Υπογραμμίζεται πως ο κύριος λόγος που η Μπαρτσελόνα θέλει να δει τον Λεβαντόφσκι να… χαιρετάει, ακόμη και αν είναι για να υπογράψει στην Ατλέτικο, είναι ο μισθός του. Επειδή δεν μπορούσε να του προσφέρει αρκετά χρήματα την πρώτη του χρονιά λόγω των οικονομικών της προβλημάτων, του προσέφερε ένα συμβόλαιο με σταδιακή αύξηση του μισθού του και έτσι την επόμενη σεζόν θα πρέπει να του δώσει 32 εκατομμύρια ευρώ.




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version