Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η Ίντερ έχει έτοιμο συμβόλαιο για το αστέρι της Serie A!
Ίντερ

Η Ίντερ έχει έτοιμο συμβόλαιο για το αστέρι της Serie A!

Η Ίντερ θέλει να αποκτήσει έναν από τους καλύτερους επιθετικούς της Ιταλίας και έχει ήδη έτοιμο το συμβόλαιο που θα του προσφέρει.

07.05.2024 | 22:22

Η Ίντερ έχει καταφέρει να φτιάξει μία τρομερή ομάδα με τον Ιντζάγκι στον πάγκο και έτσι κατέκτησε και μαθηματικά τη Serie A φέτος, επιστρέφοντας στην κορυφή της Ιταλίας μετά τους τίτλους των Μίλαν και Νάπολι. Βέβαια, η Ίντερ δε σκοπεύει να μείνει… στάσιμη και θέλει να βελτιώσει ακόμα περισσότερο το ρόστερ της. Έτσι, φαίνεται πως έχει ήδη ετοιμάσει το συμβόλαιο που θέλει να προσφέρει στον καλοκαιρινό της στόχο.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Η Τότεναμ ενδιαφέρεται έντονα για τον Άλμπερτ Γκούντμουντσον, ωστόσο φαίνεται πως στο… παιχνίδι για την υπογραφή του είναι και η Ίντερ. Ο 26χρονος επιθετικός αναμένεται το καλοκαίρι να αποχωρήσει από την Τζένοα και όλα δείχνουν πως θα συνεχίσει σε μεγάλη ομάδα την καριέρα του.

Η Ίντερ έχει ετοιμάσει από τώρα τα χαρτιά

Φυσικά, ο παίκτης τώρα είναι αφοσιωμένος στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις και δεν πρόκειται να πάρει κάποια απόφαση από τώρα. Όμως, σύμφωνα με το «Calciomercato.it» προτιμάει να υπογράψει στην Ίντερ και όχι στους «Σπερς». Ακόμη, η Ίντερ φαίνεται πως έχει ήδη έτοιμο το συμβόλαιο που θέλει να του προσφέρει. Αυτό φημολογείται πως θα έχει διάρκεια πέντε ετών και θα έχει και υψηλότερες αποδοχές από την τωρινή του σύμβαση.

Πιο συγκεκριμένα, αν τελικά ο Άλμπερτ Γκούντμουντσον αποφασίσει να υπογράψει στην Ίντερ και συνεχίσει την καριέρα του στο Σαν Σίρο, τότε θα λαμβάνει περίπου 2.5 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως οι «Νερατζούρι» πιστεύουν πως μπορούν να φτάσουν σε συμφωνία με την Τζένοα, και θεωρούν πως δε θα υπάρξουν προβλήματα στις διαπραγματεύσεις με τον σύλλογο.

Διαβάστε επίσης: Η Ίντερ πουλάει το… μέλλον της μεσαίας της γραμμής!

Βέβαια, πρέπει να υπογραμμιστεί πως η Τζένοα επιθυμεί πάνω από 30 εκατομμύρια ευρώ για να τον παραχωρήσει και φαίνεται πως δε θα δεχτεί προσφορές κάτω από αυτό το ποσό. Πλέον, μένει μόνο να φανεί αν το ενδιαφέρον της Ίντερ ή και της Τότεναμ θα μετατραπεί σε επίσημη πρόταση κατά τη διάρκεια του καλοκαιρινού παραθύρου μεταγραφών.




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version