Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η πιθανή ενδεκάδα της «Βασίλισσας» στον… τελικό κόντρα στην Μπάγερν (pic)
Champions League

Η πιθανή ενδεκάδα της «Βασίλισσας» στον… τελικό κόντρα στην Μπάγερν (pic)

Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει την νίκη και την πρόκριση στον τελικό του Champions League οπότε... όλοι μέσα!

07.05.2024 | 14:20

Κοντοζυγώνει ο αγώνας της χρονιάς – μέχρι τον επόμενο – για τη Ρεάλ Μαδρίτης! Το βράδυ της Τετάρτης (22:00 8/5) η «Βασίλισσα» υποδέχεται στο κατάμεστο Σαντιάγκο Μπερναμπέου την Μπάγερν Μονάχου των Χάρι Κέιν και Τόμας Τούχελ. Πριν μία εβδομάδα οι δύο ομάδες συναντήθηκαν στο Μόναχο με το παιχνίδι να ολοκληρώνεται ισόπαλο, 2-2.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Αύριο η μάχη θα παιχτεί μέχρι τελικής πτώσης. Αν προκύψει νέα ισοπαλία, θα οδηγηθούμε στην παράταση και αν και εκεί δεν βρεθεί λύση τότε η πρόκριση θα κριθεί στη διαδικασία των πέναλτι. Οι δύο ομάδες παρουσιάζονται έτοιμες για τη σπουδαία αναμέτρηση. Στο στρατόπεδο της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Κάρλο Αντσελότι είναι στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει στα περισσότερα αστέρια του.

Διάβασε επίσης: Μπαρτσελόνα: Οι πέντε αστέρες που δεν πωλούνται ούτε με 200 εκατ. ευρώ έκαστος

Οι έντεκα που ετοιμάζει ο Αντσελότι για τη μάχη με την Μπάγερν

Ο Ιταλός θέλει να δει την ομάδα του να μπαίνει δυνατά από το πρώτο λεπτό και να επιβάλλει τον ρυθμό της στον αγώνα. Έτσι δεν προχωρά σε κανένα… πείραμα και σύμφωνα με την Marca ρίχνει στην ενδεκάδα ό,τι καλύτερο διαθέτει σε όλες τις γραμμές. Κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να βρεθεί ο εξαιρετικός Αντρίι Λούνιν. Στην άμυνα ο Κάρλο Αντσελότι θα εμπιστευτεί τους Μεντί (αριστερά), Καρβαχάλ (δεξιά), Ρούντιγκερ και Τσουαμενί (στόπερ). Στο κέντρο η Ρεάλ Μαδρίτης θα παραταχθεί με τους Κρόος, Καμαβινγκά και Βαλβέρδε έχοντας μπροστά τους τον Μπέλινγχαμ στον γνωστό πλέον ελεύθερο ρόλο.

Τέλος στην επίθεση ο Αντσελότι θα χρησιμοποιήσει τους Βινίσιους και Ροντρίγκο. Οι Μαδριλένοι θέλουν όσο τίποτα να επικρατήσουν στο παιχνίδι. Θέλουν να βρουν ένα γρήγορο τέρμα και να βάλουν τον δικό τους κανόνα στον αγώνα με απώτερο σκοπό την πρόκριση στον τελικό του Champions League.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version