Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
«Κλειδωμένο» το μυαλό του Μπαπέ – Ο στόχος με την Παρί και το νούμερο στη φανέλα της Ρεάλ
Champions League

«Κλειδωμένο» το μυαλό του Μπαπέ – Ο στόχος με την Παρί και το νούμερο στη φανέλα της Ρεάλ

Η ακολουθία του Κιλιάν Μπαπέ το φετινό καλοκαίρι είναι βέβαιη και συγκεκριμένη!

07.05.2024 | 11:39

Ο Κιλιάν Μπαπέ βρίσκεται όλο και πιο κοντά στο πιο… θερμό καλοκαίρι της ποδοσφαιρικής του καριέρας. Ετοιμάζεται να κλείσει το κεφάλαιο Παρί Σεν Ζερμέν και να ανοίξει αυτό στη Ρεάλ Μαδρίτης. Να εκπληρώσει το παιδικό του όνειρο και να βάλει τέλος στα μεταγραφικά σενάρια που κρατούν σταθερά εδώ και σχεδόν τέσσερα χρόνια.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει! Η Παρί Σεν Ζερμέν δεν έχει καμία ελπίδα να δει τον Μπαπέ να παραμένει στο Παρίσι. Το μόνο που εύχονται άπαντες στους πρωταθλητές Γαλλίας είναι η διαδρομή του Μπαπέ στην Παρί να κλείσει με τον πιο γλυκό τρόπο. Με την κατάκτηση του φετινού Champions League.

Διάβασε επίσης: Μπαρτσελόνα: Οι πέντε αστέρες που δεν πωλούνται ούτε με 200 εκατ. ευρώ έκαστος

Η γαλλική Le Parisien αναφέρει πως ο Κιλιάν Μπαπέ θέλει όσο τίποτα αυτή την κορυφή. Θέλει να σηκώσει με την Παρί το Champions League. Θέλει να αποχαιρετήσει το κοινό της γαλλικής ομάδας με αυτόν τον τίτλο. Μια κούπα που λαχταρά και παράλληλα κυνηγά ο σύλλογος όλα αυτά τα τελευταία χρόνια.

Η φανέλα με το νούμερο «10» περιμένει τον Μπαπέ στη Μαδρίτη

Η Ρεάλ Μαδρίτης ιδανικά δεν θα ήθελε να δει σε έναν πιθανό τελικό με την Παρί τον Μπαπέ να πανηγυρίζει. Θα ήθελε όμως σίγουρα να δει τον 25χρονο σούπερ σταρ την επόμενη σεζόν να σηκώνει τρόπαια για χάρη της. Να φορά τη φανέλα με το νούμερο «10» και να ηγείται της ομάδας του Κάρλο Αντσελότι! Αυτή είναι η εικόνα που θέλουν να δουν στη «Βασίλισσα» την επόμενη σεζόν!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version