Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ: Ο νέος προπονητής… φέρνει μαζί του στο Άνφιλντ δύο παικταράδες!
Λίβερπουλ

Λίβερπουλ: Ο νέος προπονητής… φέρνει μαζί του στο Άνφιλντ δύο παικταράδες!

Στην Λίβερπουλ περιμένουν πως και πως τον Σλοτ... ο οποίος θέλει να φέρει μαζί του και δύο αστέρια της Φέγενορντ!

07.05.2024 | 18:47

Η Λίβερπουλ ετοιμάζεται άμεσα για την μετά… Κλοπ εποχή! Ο Γερμανός θα αποτελέσει παρελθόν στο τέλος της σεζόν και οι Άγγλοι έχουν ήδη δώσει τα χέρια με τον νέο προπονητή της ομάδας, ο οποίος θα είναι ο Άρνε Σλοτ!

Ο κόουτς της Φέγενορντ, έχει κάνει φανταστικό έργο τα τελευταία χρόνια και είναι σίγουρα ένας από τους πλέον ανερχόμενους προπονητές στον κόσμο και η Λίβερπουλ έτρεξε για να τον υπογράψει.

Ο Ολλανδός προπονητής όμως σύμφωνα με το Football Insider, θέλει να φέρει μαζί του στο Άνφιλντ και δύο από τα μεγάλα αστέρια της Φέγενορντ!

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Συγκεκριμένα, ο Σλοτ έχει τρέλα με τους Ματς Βίφερ και Λουτσχάρελ Γκεντρίντα και θα ζητήσει από την διοίκηση της Λίβερπουλ να κάνουν τα πάντα για την απόκτηση τους.

Αρχικά ο Βίφερ στα 24 του χρόνια έχει δείξει εξαιρετικά στοιχεία, όντας βασικός με την Φέγενορντ, ενώ έχει και 9 συμμετοχές με την εθνική ομάδα της Ολλανδίας. Έχει συμβόλαιο μέχρι το 2027 και η Λίβερπουλ θα πρέπει να βγάλει 30 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει.

Από την άλλη ο 23χρονος Γκεντρίντα είναι από τους πιο… «επιθετικούς» δεξιούς μπακ της Ευρώπης και έχει ανεβάσει τρελά την αξία του μετά την φετινή σεζόν, ωστόσο η περίπτωση του είναι πιο εύκολη καθώς το συμβόλαιο του με τους Ολλανδούς λήγει το καλοκαίρι του 2025.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version