Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπάγερν Μονάχου: Αν φύγει ο Ντέιβις θα αποκτήσει ίδιον και καλύτερο
Μπάγερν Μονάχου

Μπάγερν Μονάχου: Αν φύγει ο Ντέιβις θα αποκτήσει ίδιον και καλύτερο

Θα τη βρει την λύση η Μπάγερν Μονάχου!

07.05.2024 | 13:47

Πολλά τα ανοιχτά μέτωπα στην Μπάγερν Μονάχου! Δεν είναι μόνο το θέμα προπονητή που… καίει τη διοίκηση της βαυαρικής ομάδας. Παράλληλα με αυτό «τρέχουν» κι άλλα εξίσου σημαντικά. Όπως για παράδειγμα η παραμονή ή όχι του Αλφόνσο Ντέιβις στο ρόστερ της Μπάγερν την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο Καναδός αμυντικός δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους Βαυαρούς μέχρι το καλοκαίρι του 2025, ωστόσο έχει εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσει. Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει πάρει το… μήνυμα του 23χρονου αστέρα και ετοιμάζεται προσεχώς να καταθέσει πρόταση για την απόκτησή του. Μια ενδεχόμενη αποχώρηση του Ντέιβις θα δημιουργήσει ένα μεγάλο κενό στο αριστερό άκρο της άμυνας της Μπάγερν.Ένα κενό, το οποίο η γερμανική ομάδα θα πρέπει να το καλύψει όσο το δυνατόν καλύτερα.

Διάβασε επίσης: Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε… βρώμα για Γκουαρντιόλα και Μπάγερν!

Ανοίγει τον φάκελο Τεό Ερναντέζ η Μπάγερν Μονάχου

Σημερινό ρεπορτάζ της καταλανικής Mundo Deportivo αναφέρει πως οι Βαυαροί ήδη δημιουργούν τις συνθήκες για τη διάδοχη κατάσταση στο αριστερό άκρο της άμυνάς τους. Αν φύγει ο Αλφόνσο Ντέιβις θα «χτυπήσουν» τη πόρτα της Μίλαν και θα ζητήσουν από τους Ιταλούς τον Τεό Ερναντέζ.

Θα προσπαθήσουν να καλύψουν το κενό με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Προσθέτοντας στη φαρέτρα τους ένα εξαιρετικό «όπλο». Έναν πολυτάλαντο ποδοσφαιριστή που θα μπορούσε να ανεβάσει επίπεδο την Μπάγερν. Το συμβόλαιο του Ερναντέζ με τους «Ροσονέρι» ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2026. Ο Γάλλος διεθνής παρουσιάζεται ανοιχτός στο να διαπραγματευτεί το ποδοσφαιρικό του μέλλον!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version