Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
O Κάραχερ ταπείνωσε τον Κασεμίρο: «Δεν έχει θέση στο κορυφαίο επίπεδο»
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

O Κάραχερ ταπείνωσε τον Κασεμίρο: «Δεν έχει θέση στο κορυφαίο επίπεδο»

Ο Τζέιμι Κάραχερ είπε όλα αυτά που θέλουν να πουν οι φίλοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέσα σε λίγες προτάσεις!

07.05.2024 | 13:11

Σκέτη απογοήτευση η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα στο Σέλχαρστ Παρκ του Λονδίνου. Η ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ βίωσε έναν ποδοσφαιρικό εφιάλτη κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας φεύγοντας από τον αγωνιστικό χώρο με το βαρύ 4-0. Μια ήττα με πολλούς αρνητικούς πρωταγωνιστές για τους «Κόκκινους Διαβόλους». Ένας εξ αυτών ήταν και ο Κασεμίρο.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο Βραζιλιάνος αστέρας αγωνίστηκε ως στόπερ στη χθεσινή αναμέτρηση και τίποτα μα τίποτα δεν του πήγε καλά. Φέρει ευθύνη στα περισσότερα τέρματα της ομάδας του. Η εικόνα του στον αγωνιστικό χώρο ήταν αποκαρδιωτική. Τόσο κακή δεν μπορούσε να μην τη σχολιάσει αναλόγως ο τηλεσχολιαστής του CBSSports, Τζέιμι Κάραχερ μετά τη λήξη της αναμέτρησης στο Λονδίνο.

Διάβασε επίσης: Τεν Χαγκ: «Είμαι ο κατάλληλος για να εγγυηθώ το μέλλον της Γιουνάιτεντ»

 

Καταπέλτης ο Κάραχερ για Κασεμίρο

«Είπα στο ημίχρονο ότι πρέπει ο Τεν Χαχ να βγάλει τον Καζεμίρο. Ξέρω ότι έχει παιδιά στον πάγκο, αλλά νομίζω ότι ο Καζεμίρο θα πρέπει να γνωρίζει ο ίδιος απόψε ως έμπειρος παίκτης ότι θα πρέπει να έχει μόνο άλλα τρία παιχνίδια στο κορυφαίο επίπεδο. Τα επόμενα δύο παιχνίδια πρωταθλήματος και τον τελικό του FA. Και πρέπει να σκεφτεί "πρέπει να πάω στο MLS ή στη Σαουδική Αραβία;".

Γερνάει, οι άνθρωποι γύρω του πρέπει να του πουν ότι αυτό πρέπει να σταματήσει. Βλέπουμε έναν από τους σπουδαιότερους της σύγχρονης εποχής να παίζει σε μια από τις καλύτερες μεσαίες γραμμές που έχουμε δει και που κυριάρχησε στην Ευρώπη. Αυτός που κρατούσε, ο Κρόος στη μία πλευρά ο Μόντριτς ήταν από τους καλύτερους μέσους. Θα μπορούσε εύκολα να κοντράρει τη μεαία γραμμή της Μπαρτσελόνα που όλοι αγαπήσαμε με τους Μπουσκέτς, Τσάβι και Ινιέστα.

Ήταν σπουδαίος, δεν είμαι ούτε κατά διάνοια στο επίπεδο αυτού που έχει πετύχει αυτός ο άνθρωπος. Champions League, να παίζει με τη Βραζιλία, με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Αλλά πάντα θυμάμαι κάτι όταν αποσύρθηκα κι εγώ, υπήρχε ένα ρητό που πάντα θυμάμαι ως ποδοσφαιριστής, "αφήστε το ποδόσφαιρο πριν σας αφήσει το ποδόσφαιρο". Το ποδόσφαιρο τον άφησε σε αυτό το κορυφαίο επίπεδο, πρέπει να σταματήσει από το επίπεδο ποδοσφαίρου και να πάει αλλού», ανέφερε, χαρακτηριστικά, ο Κάραγκερ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version