Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
O Κριστιάνο φόρεσε τη νέα φανέλα της Πορτογαλίας και… έριξε το Internet! (vid)
EURO 2024

O Κριστιάνο φόρεσε τη νέα φανέλα της Πορτογαλίας και… έριξε το Internet! (vid)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε την πρώτη του εμφάνιση μπροστά από τον φακό με τη φανέλα που θα φοράει στο Euro 2024 η Πορτογαλία.

07.05.2024 | 20:39

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει τα… χρονάκια του. Όλοι το γνωρίζουν αυτό και όλοι το αποδέχονται. Ο ίδιος άλλωστε έχει τονίσει ότι δεν θα αγωνίζεται για πολύ καιρό ακόμα. Αλλά μέχρι να μην μπορεί να νιώσει ότι δεν έχει να δώσει και να προσφέρει κάτι περισσότερο σε αυτόν ή την ομάδα του.

Τίποτα δεν είναι σίγουρο. Ειδικά με τον Κριστιάνο. Ωστόσο, όλα δείχνουν ότι το επερχόμενο Euro που θα γίνει στα γήπεδα της Γερμανίας θα είναι το τελευταίο στην τεράστια καριέρα του με τη φανέλα της εθνικής Πορτογαλίας. Το καλό για εκείνον, αλλά και για τους συμπατριώτες του είναι ότι βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Κάτι που δείχνει ολοένα και περισσότερο με τα γκολ που σημειώνει στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας με τα χρώματα της Αλ Νασρ.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι στη Δύση της καριέρας του. Όμως, ήταν και παραμένει ο ηγέτης και ο αρχηγός των Ιβήρων! Γι’ αυτό τον λόγο ήταν εκείνος που πλάσαρε και φόρεσε τη νέα φανέλα της Πορτογαλίας, ενόψει του Euro που έρχεται και όπου θα γίνει στα γήπεδα της Γερμανίας σε μερικούς μήνες από τώρα. Όπως ήταν λογικό και επόμενο ο έμπειρος επιθετικός είχε πάνω όλα τα φλας των δημοσιογράφων και των ρεπόρερ. Ήταν εκείνος που μονοπώλησε το ενδιαφέρον, με αποτέλεσμα να… ρίξει το Internet με τα σχόλια και τα like που είδαν οι δημοσιεύσεις με αυτόν ως πρωταγωνιστή!

Ιδού το βίντεο του Κριστιάνο Ρονάλντο με τη νέα φανέλα της εθνικής Πορτογαλίας:

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version