Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Σάκα και η Άρσεναλ θέλουν να κάνουν τη Σίτι να… τρέμει
Άρσεναλ

Ο Σάκα και η Άρσεναλ θέλουν να κάνουν τη Σίτι να… τρέμει

Ο Μπουκάγιο Σάκα δείχνει σίγουρος ότι αυτός και οι υπόλοιποι συμπαίκτες του στην Άρσεναλ μπορούν να πιέσουν, μέχρι το τέλος τη Σίτι.

07.05.2024 | 22:04

Ο Μπουκάγιο Σάκα γι’ ακόμη μία χρονιά είναι από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της Άρσεναλ. Από εκείνους που έχουν παίξει σημαντικό ρόλο και έχουν ακόμη πιο σημαντικό λόγο στα αποδυτήρια των Λονδρέζων. Ο Άγγλος εξτρέμ φέτος έχει ήδη φτάσει τα 20 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις και έχει ξεπεράσει την περσινή του συγκομιδή.

Ωστόσο, υπάρχουν ακόμη δύο παιχνίδια που θα δώσει μαζί με τους «κανονιέρηδες». Το ένα είναι στο «Ολντ Τράφορντ» κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και το άλλο με την Έβερτον στο «Έμιρεϊτς».

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ: Ο Κριστιάνο Ρονάλντο φόρεσε τη νέα φανέλα της εθνικής Πορτογαλίας και έστειλε δυνατό μήνυμα!

Ο Μπουκάγιο Σάκα γνωρίζει πολύ καλά ότι ακόμα και οι νίκες να έρθουν για αυτόν και την ομάδα του ίσως να μην φτάσουν, αν και εφόσον η Μάντσεστερ Σίτι κάνει και εκείνη το… απόλυτο. Παρόλα αυτά ο νεαρός με δηλώσεις του τόνισε ότι έχει σκοπό να κάνει όσο πιο δύσκολη γίνεται τη ζωή των «πολιτών», ώστε η Άρσεναλ να κατακτήσει το πρώτο της πρωτάθλημα, μετά το 2004! Μιας και από τότε έχουν περάσει 20 χρόνια και δεν αποκλείεται να γίνουν ακόμη περισσότερα αν οι παίκτες του Πεπ Γκουαρντιόλα συνεχίσουν την πορεία τους προς την κορυφή, όπως ήδη κάνουν το τελευταίο χρονικό διάστημα, μετρώντας τη μία νίκη πίσω από την άλλη!

Αναλυτικά όλα όσα είπε ο Μπουκάγιο Σάκα:

«Όλοι γνωρίζουν ότι η Μάντσεστερ Σίτι είναι μία από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου και ότι έχει υπάρξει στην κορυφή του κόσμου τα τελευταία πέντε χρόνια. Όπου μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα προσπάθησε να τα πάρει και να τα κατακτήσει όλα. Οπότε είναι πολύ καλό και πολύ σημαντικό για εμάς που έχουμε καταφέρει για δεύτερη φορά να τους πιέσουμε όσο περισσότερο γίνεται και μπορούμε.

Θα τους πιέσουμε ακόμη περισσότερο και θα δούμε που θα φτάσουμε στο τέλος της σεζόν», τα λόγια του.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version