Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παρί: Ο Ζαΐρ-Εμερί έστειλε σίγουρο γκολ στο δοκάρι! (vid)
Champions League

Παρί: Ο Ζαΐρ-Εμερί έστειλε σίγουρο γκολ στο δοκάρι! (vid)

Η Παρί Σεν Ζερμέν έφτασε πολύ κοντά στο να σκοράρει κόντρα στην Μπορούσια Ντόρτμουντ αλλά ο Ζαΐρ-Εμερί έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

07.05.2024 | 23:31

Η Παρί Σεν Ζερμέν έφτασε στα ημιτελικά του UEFA Champions League και κληρώθηκε με την Μπορούσια Ντόρτμουντ. Οι Γάλλοι ήταν το απόλυτο φαβορί στο ζευγάρι, με τον σύλλογο να θέλει να κατακτήσει για πρώτη φορά στην ιστορία του την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, στην πιθανότατα τελευταία σεζόν του Κιλιάν Μπαπέ στην ομάδα.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Στο πρώτο παιχνίδι της σειράς, οι Γερμανοί κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με 1-0 στην έδρα τους και ταξίδεψαν στο Παρίσι για να κρατήσουν το προβάδισμα. Η Παρί γνώριζε πως έπρεπε να σκοράρει αν ήθελε να ελπίζει σε κάτι και έτσι πίεσε αρκετά κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης. Μάλιστα, οι γηπεδούχοι έφτασαν και πολύ κοντά στο γκολ.

Η Παρί έχασε τεράστια ευκαιρία με τον Ζαΐρ-Εμερί

Στο 47′ η Παρί κέρδισε ένα κόρνερ και μετά από μερικές πάσες, η μπάλα μπήκε στην περιοχή. Ο Ράμος έκανε μία κακή πρώτη επαφή και η μπάλα έφτασε στον Ζαΐρ-Εμερί. Αυτός σούταρε αλλά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και δεν κατάφερε να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του.

Διαβάστε επίσης: Κεφαλιά- κανονιά του Χούμελς και στα… Τάρταρα η Παρί! (vid)

Δείτε το δοκάρι της Παρί Σεν Ζερμέν:




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version