Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τα νούμερα λένε την αλήθεια: Τα στατιστικά δείχνουν πόσο ΜΕΓΑΛΟ κακό κάνει στη Γιουνάιτεντ ο Τεν Χαγκ!
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Τα νούμερα λένε την αλήθεια: Τα στατιστικά δείχνουν πόσο ΜΕΓΑΛΟ κακό κάνει στη Γιουνάιτεντ ο Τεν Χαγκ!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα χρειαστεί πολύ καιρό, ώστε να ξεχάσει τη φετινή σεζόν υπό τις οδηγίες του Έρικ Τεν Χαγκ.

07.05.2024 | 00:38

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τότε που έχει φύγει ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον έχει ζήσει πολλές κακές στιγμές. Ακόμη περισσότερες νύχτες και σεζόν που δεν ήξερε κανείς πως θα την βγάλει… καθαρή. Ωστόσο, φέτος τα πράγματα δείχνουν να πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο για το σύνολο που έχει δημιουργήσει ο Έρικ Τεν Χαγκ.

Ο Ολλανδός προπονητής, μετά από δύο χρόνια και πολλά εκατομμύρια λίρες, έχει κάνει μία τρύπα στο νερό. Ένα… τίποτα. Κάτι που φάνηκε ξεκάθαρα στο εκτός έδρας ματς κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας, όπου οι «κόκκινοι διάβολοι» ταπεινώθηκαν γι’ ακόμη μία φορά, χάνοντας με σκορ 4-0!

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ: Τα μεγάλα αστέρια που κινδυνεύουν να δουν από τον… καναπέ το Euro 2024

Τα στατιστικά δύσκολα λένε ψέματα. Ειδικά σε αυτούς που γνωρίζουν να τα διαβάζουν σωστά. Και όχι να κρύβονται πίσω από αυτά. Έτσι, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Σέλχουστ Παρκ» γνώρισε τη φετινή της 13η ήττα στο πρωτάθλημα. Κάτι που γίνεται για πρώτη φορά στην ιστορία της! Όμως, δεν είναι το μοναδικό στατιστικό στοιχείο που δείχνει πόσο χαμηλά έχουν πέσει οι παίκτες του Τεν Χαγκ.

Αξίζει κανείς να ρίξει μία ματιά στην άμυνα που έχει δημιουργήσει ο Ολλανδός προπονητής. Εκεί τα νούμερα είναι εκκωφαντικά και «μιλάνε» από μόνα τους. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε όλες τις διοργανώσεις φέτος έχει δεχτεί 81 τέρματα! Κάτι που έχει να συμβεί από τη σεζόν 1976-1977 και είναι η χειρότερη στιγμή στη σύγχρονη ιστορία της.

H Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χρειάζεται μία αλλαγή και γρήγορα!

Το κλίμα είναι ολοένα και πιο βαρύ για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τον Έρικ Τεν Χαγκ. Το θέμα είναι κυρίως η εικόνα που δείχνουν οι παίκτες στον αγωνιστικό χώρο και όχι μόνο τα αποτελέσματα που είναι συνεχώς χειρότερα για τον Ολλανδό προπονητή και τους παίκτες του.

Ήδη τα σενάρια που ακούγονται για το μέλλον του συλλόγου είναι πολλά και διαφορετικά. Σε λίγα από αυτά υπάρχει το όνομα του Τεν Χαγκ με εκείνα των Ζοσέ Μουρίνιο και Ντέιβιντ Μόγες να κερδίζουν ολοένα και περισσότερο έδαφος!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version