Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τεν Χαγκ: «Είμαι ο κατάλληλος για να εγγυηθώ το μέλλον της Γιουνάιτεντ»
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Τεν Χαγκ: «Είμαι ο κατάλληλος για να εγγυηθώ το μέλλον της Γιουνάιτεντ»

Ο Έρικ Τεν Χαγκ δε δίνει καμία σημασία σε όσα γράφονται εις βάρος του. Ο Ολλανδός προπονητής συνεχίζει να πιστεύει πως το πλάνο του στη Γιουνάιτεντ θα πετύχει!

07.05.2024 | 10:49

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ… σε αποσύνθεση! Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» βίωσαν το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα ένα από τα χειρότερα φετινά τους βραδιά. Η Κρίσταλ Πάλας δεν έδειξε κανέναν οίκτο και σταμάτησε στα τέσσερα γκολ πανηγυρίζοντας μια σπουδαία επικράτηση επί της Γιουνάιτεντ στο Σέλχαρστ Παρκ έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μίκαελ Ολίσε που σημείωσε τα δύο από τα τέσσερα τέρματα της ομάδας του.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Η ήττα αυτή και η αποκαρδιωτική εμφάνιση μοιραία επανέφεραν τα σενάρια περί φυγής του Έρικ Τεν Χαγκ από τη Γιουνάιτεντ. Ο Ολλανδός τεχνικός ωστόσο δεν δείχνει να ανησυχεί καθόλου για τη θέση του. Αντιθέτως θεωρεί μέγα λάθος από πλευράς Γιουνάιτεντ να τον διώξει καθώς πιστεύει πως είναι ο κατάλληλος για να φτιάξει την ομάδα και να την οδηγήσει σε επιτυχίες στο εγγύς μέλλον.

Οι δηλώσεις του Έρικ Τεν Χαγκ μετά τη συντριβή της Γιουνάιτεντ

«Είχαμε χαμηλή απόδοση, δεν αντιδράσαμε όπως θα θέλαμε και αυτό είναι απογοητευτικό. Έχουμε προβλήματα ειδικά στην άμυνα, αλλά στο τέλος της ημέρας θα πρέπει να το αποδεχθούμε και να προσαρμοστούμε σε αυτή τη συνθήκη. Θα συνεχίσω να παλεύω. Προετοίμασα την ομάδα με τον καλύτερο τρόπο που μπορούσα, αλλά δεν ήταν αρκετό. Πρέπει να αναλάβω την ευθύνη γι’ αυτό, αλλά θα βρούμε την ενέργεια για να είμαστε έτοιμοι την Κυριακή κόντρα στην Άρσεναλ.

Είμαι ο κατάλληλος προπονητής για να φτιάξω το μέλλον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Εάν έχουμε τους κατάλληλους ποδοσφαιριστές διαθέσιμους τότε έχουμε καλές ελπίδες. Μας λείπει σχεδόν όλη η αμυντική γραμμή και έχουμε προβλήματα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Έρικ Τεν Χαγκ. Ο έμπειρος τεχνικός ζητά την στήριξη της διοίκησης. Περιμένει να δει το καλοκαίρι την ομάδα να ενισχύεται σημαντικά σε όλες τις γραμμές και είναι σίγουρος πως αν συμβεί αυτό τότε θα έρθουν καλύτερες ημέρες.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version