Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
H Λίβερπουλ «κάηκε» αλλά το Νησί επιμένει στην έλευση του Αμορίμ
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

H Λίβερπουλ «κάηκε» αλλά το Νησί επιμένει στην έλευση του Αμορίμ

Μετά τις Λίβερπουλ και Γουέστ Χαμ έρχεται ακόμη μια ποδοσφαιρική δύναμη του αγγλικού ποδοσφαίρου να ενδιαφερθεί σοβαρά για τον Ρούμπεν Αμορίμ.

08.05.2024 | 11:51

Ο Ρούμπεν Αμορίμ κατάφερε με το… σπαθί του να είναι σταθερά το τελευταίο διάστημα ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα στο μεταγραφικό παζάρι όσον αφορά τον χώρο της προπονητικής. Ο Πορτογάλος τεχνικός με σκληρή δουλειά δημιούργησε ένα εξαιρετικό σύνολο. Μια Σπόρτινγκ Λισαβόνας που μπήκε… σφήνα στις Μπενφίκα και Πόρτο και κατάφερε να κατακτήσει την κορυφή του πορτογαλικού ποδοσφαίρου σηκώνοντας το φετινό πρωτάθλημα.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Τον περασμένο μήνα ο Ρούμπεν Αμορίμ πρωταγωνίστησε σε σενάρια που τον συνέδεαν με την Λίβερπουλ. Τελικά όμως η περίπτωσή του δεν προχώρησε με τους «Κόκκινους» να βλέπουν τον διάδοχο του Γιούργκεν Κλοπ στο πρόσωπο του Άρνε Σλοτ. Στη συνέχεια ήρθε η Γουέστ Χαμ. Όμως όπως φαίνεται ούτε και εκεί θα τον δούμε καθώς ο επικρατέστερος για να διαδεχθεί τον Ντέιβιντ Μόγες είναι ο Τζουλιέν Λοπετέγκι.

Διάβασε επίσης: Μπαρτσελόνα: «Μαγειρεύει» από τώρα για το 2025 με συνταγή από το Παρίσι

Οι Βρετανοί θέλουν τον Αμορίμ στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Σήμερα, ο βρετανικός Τύπος φέρνει στο φως ένα ακόμη σενάριο που έχει σε πρωταγωνιστικό ρόλο τον Πορτογάλο προπονητή. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι πολύ κοντά στο να προχωρήσει στην απόλυση του Έρικ Τεν Χαγκ. Η διοίκηση των «Κόκκινων Διαβόλων» δυσκολεύεται να πιστέψει πως ο Ολλανδός θα καταφέρει να αναστρέψει το κάκιστο κλίμα που επικρατεί εντός της ομάδας. Ο Ρούμπεν Αμορίμ όπως αναμεταδίδει το SkySports θα μπορούσε να είναι ένας από τους βασικούς υποψήφιους για τη θέση.

Μαζί του στη σχετική λίστα βρίσκονται και τα ονόματα των Άγγελου Ποστέκογλου, Γκράχαμ Πότερ και Γκάρεθ Σάουθγκειτ. Θυμίζουμε πως ο Αμορίμ δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας μέχρι το καλοκαίρι του 2026.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version