Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η γκριμάτσα του Μπαπέ όταν τον ρώτησαν για το Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάγερν (vid)
Champions League

Η γκριμάτσα του Μπαπέ όταν τον ρώτησαν για το Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάγερν (vid)

Δημοσιογράφος ρώτησε τον Κιλιάν Μπαπέ στη Μικτή Ζώνη για το ποια εκ των Ρεάλ Μαδρίτης και Μπάγερν Μονάχου θα υποστήριζε στον αποψινό ημιτελικό.

08.05.2024 | 10:49

Κανείς δεν μπορεί να πει πως η Παρί Σεν Ζερμέν δεν το πάλεψε! Οι πρωταθλητές Γαλλίας τα έδωσαν όλα χθες βράδυ στο Παρκ Ντε Πρενς όμως δεν είχαν τη τύχη με το μέρος τους. Είδαν τους Βαστφαλούς να επικρατούν ξανά με 1-0 και να περνούν εκείνοι πανηγυρικά στον τελικό του φετινού Champions League.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Στο φινάλε του αγώνα το κλίμα στις τάξεις των Παριζιάνων ήταν βαρύ. Κανείς δεν ήθελε να πιστέψει πως η ομάδα απέτυχε για άλλη μια χρονιά να φθάσει στην κορυφή της Ευρώπης. Να πετύχει τον μεγάλο της στόχο που κυνηγά και να κατακτήσει το Champions League. Ανάμεσα στα θλιμμένα πρόσωπα και αυτό του Κιλιάν Μπαπέ.

Διάβασε επίσης: Και… κλάμα ο Μπαπέ: Η «ξενέρα» σε όλο της το μεγαλείο! (vid)

 


Ο Γάλλος σούπερ σταρ είχε ονειρευτεί αρκετά διαφορετικά το φινάλε του στην Παρί Σεν Ζερμέν. Ήθελε το τελευταίο του ευρωπαϊκό παιχνίδι με τη φανέλα της Παρί να είναι στον τελικό και να συνοδευτεί από την κατάκτηση του τροπαίου. Τίποτα λιγότερο από αυτό. Εύλογη η στεναχώρια στο πρόσωπό του και η απογοήτευση. Ο τηλεοπτικός φακός ήταν στραμμένος πάνω του καθ’ όλη τη διάρκεια στο φινάλε του αγώνα μέχρι να κατευθυνθεί στα αποδυτήρια.

Εκεί στη Μικτή Ζώνη τον περίμεναν οι δημοσιογράφοι. Ο Κιλιάν Μπαπέ δεν είχε καμία όρεξη να μιλήσει. Η αντίδρασή του στην παρακάτω ερώτηση τα λέει όλα. Δημοσιογράφος ρώτησε τον 25χρονο επιθετικό για το άλλο ζευγάρι της ημιτελικής φάσης. Για το ποια από τις Ρεάλ Μαδρίτης ή Μπάγερν Μονάχου υποστηρίζει και θέλει να περάσει στον τελικό με αντίπαλο την Ντόρτμουντ. Η αντίδρασή του;

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version