Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η Ντόρτμουντ στον τελικό και οι Βεστφαλοί… στην νοσοκόμα τους (pics)
Champions League

Η Ντόρτμουντ στον τελικό και οι Βεστφαλοί… στην νοσοκόμα τους (pics)

Καρδιακά από τους οπαδούς της Ντόρτμουντ για την επική πρόκριση, «εγκεφαλικά» στη θέα της πιο όμορφης οπαδού της γερμανικής ομάδας.

08.05.2024 | 11:27

Τα κατάφερε η μαγική Μπορούσια Ντόρτμουντ! Όχι μόνο έμεινε όρθια στο Παρίσι και υπερασπίστηκε την νίκη της στο πρώτο παιχνίδι. Επικράτησε ξανά των πρωταθλητών Γαλλίας μέσα στο Παρκ Ντε Πρενς και πέρασε πανηγυρικά στον τελικό του Champions League. Η ομάδα του Τέρζιτς τα έδωσε όλα σε ένα ακόμη παιχνίδι και σκόρπισε χαρά στους οπαδούς της.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Χαρούμενη αδιαμφισβήτητα είναι και μια από τις ομορφότερες οπαδούς της Μπορούσια Ντόρτμουντ. Η πανέμορφη Σβέστερ Κιμ, η εκρηκτική νοσηλεύτρια που δίνει το παρών σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι των Βεστφαλών. Είναι φανατική οπαδός της γερμανικής ομάδας και δεν το κρύβει. Όπως δεν κρύβεται και η ομορφιά της.

Διάβασε επίσης: Έτσι… το γλέντησε μέσα στο Παρίσι η Μπορούσια Ντόρτμουντ! (vid)

Η Κιμ είναι νοσηλεύτρια σε ιδιωτική κλινική στη Γερμανία. Είναι όμως και πιστή οπαδός της Ντόρτμουντ. Μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα έχει δει τα προσωπικά της social media να εκτοξεύονται. Στο Instagram αριθμεί περισσότερους από 830.000 ακόλουθους. Η ίδια φροντίζει να ανανεώνει τακτικά το προφίλ της ανεβάζοντας φωτογραφίες από τη δουλειά της αλλά και από τις δραστηριότητές της.

Κιμ… πάτα το κουμπί

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version