Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Και… κλάμα ο Μπαπέ: Η «ξενέρα» σε όλο της το μεγαλείο! (vid)
Champions League

Και… κλάμα ο Μπαπέ: Η «ξενέρα» σε όλο της το μεγαλείο! (vid)

Ο Κιλιάν Μπαπέ ήταν κάτι παραπάνω από απογοητευμένος μετά από ακόμη έναν αποκλεισμό που βίωσε με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν.

08.05.2024 | 01:11

Ο Κιλιάν Μπαπέ όλα αυτά τα χρόνια ήταν ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια της Παρί Σεν Ζερμέν. Όμως, όπως όλα δείχνουν ο Γάλλος στράικερ θα αποχωρήσει από τον σύλλογο χωρίς να καταφέρει να κατακτήσει κάποιο Champions League, παρά τον χαμένο τελικό το 2020 και ένα σωρό άλλους αποκλεισμούς.

Ο 25χρονος στράικερ είχε μερικές καλές στιγμές στα δύο ματς με αντίπαλο την Μπορούσια Ντόρτμουντ. Αλλά σε κανένα εξ αυτών δεν κατάφερε να βρει δίχτυα παρά τις ευκαιρίες που είχε ή τις προσπάθειες που πήρε.

Ο Κιλιάν Μπαπέ, μετά το τελευταίο σφύριγμα, βλέποντας και πάλι την ομάδα του να μένει εκτός συνέχειας στα «αστέρια» και μην περνάει στον τελικό του «Γουέμπλεϊ» ήταν εμφανώς απογοητευμένος και πικραμένος. Έτσι, κοίταζε το… κενό. Κάτι που φάνηκε ξεκάθαρα στην έκφραση του προσώπου του.

Ιδού η έκφραση που είχε στο πρόσωπό του ο Κιλιάν Μπαπέ:




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version