Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπορούσια Ντόρτμουντ: Η πορεία της ως τον τελικό είναι αξιοθαύμαστη! (pic)
Champions League

Μπορούσια Ντόρτμουντ: Η πορεία της ως τον τελικό είναι αξιοθαύμαστη! (pic)

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ πέρασε πολλές και δύσκολες συνθήκες, ώστε να φτάσει μέχρι τον τελικό του «Γουέμπλεϊ» που θα γίνει σύντομα!

08.05.2024 | 17:46

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ ξεκίνησε τη σεζόν με… χαμηλά την μπάλα. Άλλωστε λίγοι την περίμεναν ότι θα καταφέρει άμεσα να σταθεί και πάλι στα πόδια τους από την ώρα και τη στιγμή που έχασε τον περσινό τίτλο του πρωταθλητή στη Γερμανία στο φινάλε από την Μπάγερν Μονάχου. Έναν τίτλο που είχε στα χέρια της.

Εκτός αυτού πρέπει να προστεθεί και το γεγονός ότι η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε από εκείνη τον καλύτερο παίκτη της. Τον Τζουντ Μπέλιγχαμ. Μιας και οι Μαδριλένοι έδωσαν για χάρη του 103 εκατομμύρια ευρώ και τον έντυσαν στα λευκά, όπου και πλέον μαγεύει. Χάρη στον Κάρλο Αντσελότι, όπου τον έβαλε λίγο πιο μπροστά από το κανονικό και εκείνος δεν έχει σταματήσει να σκοράρει με τη νέα του ομάδα.

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΞΑΝΑ: Επική αντίδραση από τον Μπαπέ όταν τον ρώτησαν αν θα υποστηρίζει τη Ρεάλ Μαδρίτης!

H Μπορούσια Ντόρτμουντ όχι μόνο δεν λύγισε. Αλλά ήταν πιο δυνατή από ποτέ στην Ευρώπη. Η πορεία της το δείχνει περίτρανα. Όλα ξεκίνησαν από τον «όμιλο του θανάτου». Εκεί οι Βεστφαλοί όχι μόνο βγήκαν νικητές, αλλά πέρασαν στην επόμενη φάση, αφήνοντας εκτός συνέχειας τη Μίλαν και τη Νιούκαστλ, ενώ στα ματς με την Παρί Σεν Ζερμέν έδειξαν τα δόντια τους. Και ας έχασαν στο πρώτο ματς του ομίλου μέσα στο Παρίσι με σκορ 2-0

Αλλά αρκετοί ήταν αυτοί που θεωρούσαν ότι στα νοκ- άουτ οι παίκτες του Τέρζιτς δεν θα είχαν καμία τύχη. Απέναντι στην Αϊντχόφεν δυσκολεύτηκαν αρκετά. Παρόλα αυτά πέρασαν στην επόμενη φάση. Στα προημιτελικά η Ατλέτικο Μαδρίτης όχι μόνο έδειχνε να είναι το μεγάλο φαβορί. Μα είχε πάρει μία σημαντική νίκη στη Μαδρίτη πριν δει όλα να γίνονται… στάχτη στο ματς της Γερμανίας.

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ είδε στα ίσα την Παρί Σεν Ζερμέν!

Στα ημιτελικά οι Γερμανοί δεν μάσησαν. Πήγαν στα ίσα και νίκησαν δύο φορές την Παρί Σεν Ζερμέν και όχι μόνο τη νίκησαν και στα δύο. Αλλά δεν δέχτηκαν γκολ. Κράτησαν ανέπαφη την εστία τους. Αυτό δεν ήταν ούτε απλό, ούτε εύκολο. Μιας και οι αντίπαλοί τους είχαν έξι δοκάρια!

Όμως, το αποτέλεσμα μετράει και αυτό έστειλε την Μπορούσια Ντόρτμουντ στον τελικό του «Γουέμπλεϊ».




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version