Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ντεσαγί για Μπαπέ: «Μεγάλο λάθος η Ρεάλ Μαδρίτης… Καλύτερα να πάει Σ. Αραβία!»
Ρεάλ Μαδρίτης

Ντεσαγί για Μπαπέ: «Μεγάλο λάθος η Ρεάλ Μαδρίτης… Καλύτερα να πάει Σ. Αραβία!»

Ο Μαρσέλ Ντεσαγί με δηλώσεις του έκανε γνωστό ότι θα ήταν καλύτερο για τον Κιλιάν Μπαπέ να μην πάρει μεταγραφή στη Ρεάλ Μαδρίτης.

08.05.2024 | 18:50

Ο Κιλιάν Μπαπέ είναι ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές αυτή τη στιγμή στον κόσμο. Από εκείνους που μονοπωλούν το ενδιαφέρον των φιλάθλων, των ομάδων, των εταιριών και γενικότερα του κόσμου που ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Ένας από εκείνους που παρακολουθεί από κοντά την πορεία του και την εξέλιξή του είναι ο Μαρσέλ Ντεσαγί.

Ο Γάλλος, όπου ήταν ένα από τα βασικά μέλη που κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο του 1998 με τους «τρικολόρ» θεωρεί ότι η μελλοντική κίνηση του Μπαπέ να αφήσει την Παρί Σεν Ζερμέν για τη Ρεάλ Μαδρίτης μόνο καλό δεν θα του κάνει. Μιας και μπορεί να κινηθεί πιο έξυπνα και αποτελεσματικά, ώστε να συνεχίσει την καριέρα του στη Σαουδική Αραβία, να βγάλει πολύ περισσότερα χρήματα από αυτά που έχει λαμβάνειν τώρα από τις ευρωπαϊκές ομάδες και αργότερα να επιστρέψει σε κάποια ομάδα της Ευρώπης.

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΞΑΝΑ: Επική αντίδραση από τον Μπαπέ όταν τον ρώτησαν αν θα υποστηρίζει τη Ρεάλ Μαδρίτης!

Ο Κιλιάν Μπαπέ βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Ρεάλ Μαδρίτης από το καλοκαίρι του 2021. Όμως, από τότε μέχρι και σήμερα όσες και αν ήταν οι προσπάθειες του ισπανικού συλλόγου για εκείνον τελικά έπεσαν στο… κενό. Αυτό, αναμένεται να αλλάξει πολύ σύντομα μιας και η «βασίλισσα» φέρεται να έχει κλείσει από τώρα τη μεταγραφή του, όπως αναφέρουν πολλά διεθνή ΜΜΕ.

Αναλυτικά όλα όσα είπε ο Μαρσέλ Ντεσαγί για τον Κιλιάν Μπαπέ και το μέλλον του:

«Νομίζω η προοπτική της Ρεάλ Μαδρίτης για τον Κιλιάν Μπαπέ δεν είναι τόσο καλή. Για εμένα και τα δικά μου μάτια μοιάζει αυτή τη στιγμή κάπως επικίνδυνη. Εγώ θα του έλεγα να σκεφτεί το πρωτάθλημα στη Σαουδική Αραβία.

Να έπαιζε μόνο και μόνο για μία χρονιά να έπαιρνε τα 350 εκατομμύρια ευρώ που του έδιναν και να είναι γενικότερα χαλαρός μιας και σε λίγο καιρό έρχεται το Παγκόσμιο Κύπελλο. Τότε να επέστρεφε στην Ευρώπη για να παίξει ποδόσφαιρο», τα λόγια του.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version