Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Τούχελ στην πιο δύσκολη ερώτηση που του έγινε απάντηση με… σιωπή!
Champions League

Ο Τούχελ στην πιο δύσκολη ερώτηση που του έγινε απάντηση με… σιωπή!

Ο Τόμας Τούχελ ρωτήθηκε από δημοσιογράφους για το αν είναι πιθανό το σενάριο να τον δούμε και πάλι σε ομάδα της Premier League.

08.05.2024 | 19:57

Ο Τόμας Τούχελ έχει ειδοποιηθεί εδώ και καιρό από τη διοίκηση της Μπάγερν Μονάχου ότι δεν υπολογίζεται. Ότι στο τέλος της σεζόν θα πρέπει να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Αυτό είναι κάτι που για την ώρα δεν ανησυχεί τον Γερμανό τεχνικό. Τουλάχιστον αυτό φαίνεται τόσο από τις κινήσεις και τα λεγόμενά του, όσο και από τις δηλώσεις που έκανε πριν το εκτός έδρας ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Βέβαια, από την άλλη υπάρχουν πολλά σενάρια που θέλουν τον έμπειρο προπονητή τελικά να… μένει στη γερμανική ομάδα, αν και εφόσον αυτή δεν βρει κάποιον άξιο αντικαταστάτη του στο εγγύς μέλλον. Ειδικά αν καταφέρει να περάσει με τους Βαυαρούς στον τελικό του Champions League. Εκεί, όπου ήδη περιμένει η Μπορούσια Ντόρτμουντ.

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΞΑΝΑ: Επική αντίδραση από τον Μπαπέ όταν τον ρώτησαν αν θα υποστηρίζει τη Ρεάλ Μαδρίτης!

Ο Τόμας Τούχελ ρωτήθηκε από δημοσιογράφο του «TNT» αν θα του άρεσε να επιστρέψει στην Premier League και σε κάποια ομάδα από αυτές που βρίσκονται στο Νησί. Άλλωστε δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που ήταν στον πάγκο της Τσέλσι. Αυτή η ερώτηση δυσκόλεψε αρκετά τον έμπειρο προπονητή, όπου χρειάστηκε αρκετή ώρα μέχρι να σκεφτεί μία ανάλογη απάντηση και έτσι η… σιωπή ήταν κάτι παραπάνω άβολη!

Ωστόσο, εκείνος από τότε μέχρι και σήμερα έχει καλές αναμνήσεις από το πέρασμά του στην Αγγλία. Για να δούμε αν οι φήμες που ακούγονται για εκείνον και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπορούν να πάρουν σάρκα και οστά άμεσα!

Αναλυτικά όλα όσα είπε ο Τόμας Τούχελ πριν το δεύτερο ματς κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης:

«Δεν θα ήθελα να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση. Η αλήθεια είναι ότι όσο καιρό ήμουν στην Τσέλσι μου άρεσε πάρα πολύ αυτή η εμπειρία και πέρασα πολύ καλά. Από αυτό το πέρασμά μου αγάπησα την Αγγλία, αλλά και τη εμπειρία της Premier League γενικότερα. Ωστόσο, δεν μπορώ να σας πω παραπάνω», τα λόγια του.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version