Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Πογέτ: «Τεχνίτης ο Έλληνας ποδοσφαιριστής, άλλο είναι αυτό που του λείπει»
Εθνική Ελλάδος

Πογέτ: «Τεχνίτης ο Έλληνας ποδοσφαιριστής, άλλο είναι αυτό που του λείπει»

Ο Γκουστάβο Πογέτ αναφέρθηκε σε συνέντευξή του στο κεφάλαιο Εθνική Ελλάδος και στο ταλέντο των Ελλήνων ποδοσφαιριστών.

08.05.2024 | 12:54

Έκλεισε οριστικά το κεφάλαιο Εθνική Ελλάδος για τον Γκουστάβο Πογέτ! Η «Γαλανόλευκη» άφησε πίσω της τον Ουρουγουανό τεχνικό και αναζητά στην αγορά τον επόμενο προπονητή – διαχειριστή. Εκείνον που θα οδηγήσει την Εθνική στα τελικά της επόμενης μεγάλης διοργάνωσης. Στο Mundial του 2026!

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο Πογέτ προσπάθησε αυτά τα δύο τελευταία χρόνια, η Ελλάδα έφθασε μια ανάσα από την… πηγή και τα τελικά του EURO2024 όμως δεν τα κατάφερε στο τέλος και αποκλείστηκε από τη Γεωργία. Αυτός ήταν και ο μοναδικός λόγος που η ΕΠΟ αποφάσισε να χωρίσει τους δρόμους της μαζί του. Ο Ουρουγουανός τεχνικό αποχωρεί σαν φίλος από την Εθνική. Μόνο καλά λόγια έχει να πει από την εμπειρία του στη χώρα μας. Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ΜΜΕ της πατρίδας του αναφέρθηκε εκτενώς στην Ελλάδα και στη συνεργασία του με την ΕΠΟ.

Διάβασε επίσης: Η Λάτσιο… επιστρέφει δυναμικά για τον Ιωαννίδη!

Αναλυτικά όσα είπε ο Πογέτ για την Εθνική Ελλάδος

«Μου άρεσε πολύ, υπήρχε μία αντίφαση που είναι ότι είχα πολύ πιο έντονη σχέση με τον παίκτη. Το να τους επισκέπτεσαι, να τους τηλεφωνείς, να γνωρίζεις για τις οικογένειές τους, τους τραυματισμούς τους, σε οδηγεί σε μια πιο στενή σχέση παρόλο που δεν είσαι μαζί τους συνέχεια, όπως συμβαίνει όταν εργάζεσαι σε κλαμπ».

Για τους Έλληνες ποδοσφαιριστές σημειώνοντας:

«Ο Έλληνας είναι ένας πολύ τεχνίτης παίκτης, που του αρέσει να έχει την μπάλα και που παίζει με μεγάλη πίεση. Ίσως του λείπει η εκρηκτικότητα, αυτός ο παίκτης που υπάρχει στο γαλλικό ή το αφρικανικό ποδόσφαιρο. Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει πολλές ομοιότητες με το ποδόσφαιρο της Ουρουγουάης: ένταση πίεση και αντιπαλότητα μεταξύ των μεγάλων συλλόγων».

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version