Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης vs Τόμας Τούχελ: Η παράδοση προμηνύει… μακρά νύχτα (stats)
Champions League

Ρεάλ Μαδρίτης vs Τόμας Τούχελ: Η παράδοση προμηνύει… μακρά νύχτα (stats)

Η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται απόψε την Μπάγερν Μονάχου του Τόμας Τούχελ και θέλει παράλληλα με την πρόκριση να ξορκίσει και το κακό!

08.05.2024 | 13:32

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάγερν Μονάχου πράξη 2η και τελευταία! Πριν μία εβδομάδα οι δύο ομάδες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στη πρώτη μεταξύ τους μονομαχία στο Αλιάνζ Αρένα του Μονάχου. Το τελικό 2-2 άφησε ανάμεικτα συναισθήματα και ορθάνοιχτη την υπόθεση πρόκριση στον τελικό του Champions League. Μια πρόκριση που κρίνεται απόψε, στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου της Μαδρίτης.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Οι Μαδριλένοι υποδέχονται το βράδυ την Μπάγερν και θέλουν όσο τίποτα με σύμμαχο το κοινό τους να πάρουν τη νίκη και τη μεγαλειώδη πρόκριση. Απέναντί τους όμως βρίσκουν έναν ισχυρό αντίπαλο. Μια ομάδα που διψά για επιτυχία και έναν προπονητή που θέλει να κλείσει στόματα πριν αποχαιρετήσει το Μόναχο! Τον Τόμας Τούχελ!

Διάβασε επίσης: To άκρως δελεαστικό μπόνους που τάζει ο Πέρεθ σε κάθε παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης

Δεν είναι λίγες οι φορές που η «Βασίλισσα» της Ευρώπης έχει πέσει πάνω στον Τούχελ! Ο Γερμανός προπονητής είναι ίσως από τους ελάχιστους που διατηρεί θετική παράδοση κόντρα στους Μαδριλένους. Εννέα φορές έχει τεθεί αντιμέτωπος με τη Ρεάλ και έχει δεχθεί την γεύση της ήττας μόνο μία!

Μετρά συνολικά, πέντε ισοπαλίες, τρεις νίκες και όπως είπαμε μόλις μία ήττα! Απόψε έχει μπροστά του έχει από τα σημαντικότερα παιχνίδια της προπονητικής του καριέρας. Ξέρει πως η πίεση θα είναι πολύ μεγάλη. Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να σπάσει αυτή την αρνητική παράδοση. Να πάρει τη νίκη μπροστά στο κοινό της και να πανηγυρίσει την πρόκριση στον τελικό του Champions League. Να τονίσουμε εδώ πως ο Τούχελ έχει αντιμετωπίσει όλα αυτά τα χρόνια τη Ρεάλ όντας στον πάγκο των Ντόρτμουντ, Τσέλσι, Παρί και Μπάγερν!

Η παράδοση του Τόμας Τούχελ κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version