Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Συγκλονιστικός Φέρντιναντ – «Δεν πατάω το σήμα της Ρεάλ! Σεβασμός στην ιστορία» (vid)
Ρεάλ Μαδρίτης

Συγκλονιστικός Φέρντιναντ – «Δεν πατάω το σήμα της Ρεάλ! Σεβασμός στην ιστορία» (vid)

Ο Ρίο Φέρντιναντ προέβη σε μια σπουδαία κίνηση, σεβόμενος το έμβλημα της Ρεάλ Μαδρίτης!

08.05.2024 | 21:13

Ρεάλ Μαδρίτης και Μπάγερν Μονάχου αναμένεται να μας χαρίσουν ένα σπουδαίο ματς με μοναδικό στόχο την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του Champions League.

Φυσικά όλος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης έχει ρίξει όλο του το ενδιαφέρον σε αυτήν την αναμέτρηση και πολλά μεγάλα “ιερά τέρατα” του ποδοσφαίρου, δίνουν το παρών στο Μπερναμπέου και ένας εξ αυτών είναι και ο Ρίο Φέρντιναντ!

Ο Άγγλος πρώην σταρ και νυν σχολιαστής αγώνων, βρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου για να κάνει το δικό του ρεπορτάζ και προέβη σε μια συγκλονιστική κίνηση…

Όπως θα δείτε ο Φέρντιναντ, ενώ περπατούσε, είδε στο χορτάρι το αυτοκόλλητο με το σήμα της Ρεάλ Μαδρίτης και προς τιμήν του γύρισε πλευρά και αποφάσισε να μην το πατήσει, σεβόμενος το έμβλημα και την ιστορία αυτού του τεράστιου συλλόγου!

Μάλιστα, αυτή του η κίνηση πιάστηκε on camera και ο ίδιος ξεκαθάρισε πως δεν θα μπορούσε ποτέ να πατήσει το σήμα των Μαδριλένων…

«Σέβομαι το έμβλημα αυτό! Είναι στο πιο ιστορικό και πιο σπουδαίο γήπεδο του κόσμου…», ανέφερε ο Φέρντιναντ!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version