Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
To άκρως δελεαστικό μπόνους που τάζει ο Πέρεθ σε κάθε παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης
Champions League

To άκρως δελεαστικό μπόνους που τάζει ο Πέρεθ σε κάθε παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ τάζει γερό πριμ στους ποδοσφαιριστές της Ρεάλ Μαδρίτης!

08.05.2024 | 12:19

Φθάσαμε αισίως στο τελευταίο μέρος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου! Στα παιχνίδια που κρίνουν τίτλους! Η Ρεάλ Μαδρίτης οδεύει στην ολοκλήρωση μιας μαγικής σεζόν. Ο Κάρλο Αντσελότι δημιούργησε ένα εξαιρετικό σύνολο. Μια ομάδα που έφθασε στην κατάκτηση του Super Cup Ισπανίας τον περασμένο Ιανουάριο. Μια ομάδα που πριν από λίγες ημέρες πανηγύρισε μαζί με το κοινό της την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την επιστροφή στον θρόνο του ισπανικού ποδοσφαίρου.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Τι μένει για να… δέσει το γλυκό; Μα φυσικά η κατάκτηση του Champions League! Η «Βασίλισσα» έχει βάλει πλώρη για να φθάσει στο 15ο τρόπαιο της ιστορίας της στη κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση. Οι Μαδριλένοι καλούνται να ξεπεράσουν απόψε το εμπόδιο της Μπάγερν Μονάχου και στη συνέχεια να βρεθούν στον τελικό και να αναμετρηθούν με την έκπληξη της διοργάνωσης, Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Διάβασε επίσης: Αποκάλυψη Αντσελότι: «Βρήκα τον βασικό γκολκίπερ! Μπάγερν, δεν με υποστήριξες…»

Το πριμ που τάζει η διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης στους παίκτες αν κατακτήσουν το Champions League

Δύο παιχνίδια έμειναν! Δύο παιχνίδια μακριά από το δικό της τρεμπλ η Ρεάλ Μαδρίτης. Η ισπανική MARCA με σημερινό της ρεπορτάζ αποκαλύπτει το δώρο που περιμένει κάθε παίκτη της «Βασίλισσας» από τη διοίκηση Πέρεθ αν εκπληρωθεί ο στόχος. Ο ισχυρός άνδρας της Ρεάλ Μαδρίτης έχει τάξει ένα ισχυρό πριμ στους Μαδριλένους. Προσφέρει 1,4 εκατομμύρια ευρώ σε κάθε παίκτη αν η ομάδα βάλει στην τροπαιοθήκη της το 15ο Champions League.

Οι ποδοσφαιριστές της Ρεάλ έχουν έτσι έναν ακόμη λόγο να τα δώσουν όλα απόψε κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου…

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version