Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
ΕΠΙΣΗΜΟ: Αρτέτα, για πάρτη σου – Το «μυαλό» της Άρσεναλ μένει Λονδίνο! (pic)
Άρσεναλ

ΕΠΙΣΗΜΟ: Αρτέτα, για πάρτη σου – Το «μυαλό» της Άρσεναλ μένει Λονδίνο! (pic)

Η Άρσεναλ ανακοίνωσε πως ήρθε σε συμφωνία με τον Ζορζίνιο, ο οποίος και υπέγραψε νέο συμβόλαιο!

09.05.2024 | 16:16

Ο Αρτέτα το ζήτησε και η Άρσεναλ το έκανε πράξη με συνοπτικές διαδικασίες! Οι Λονδρέζοι ανακοίνωσαν πως ήρθαν σε οριστική συμφωνία με τον Ζορζίνιο, ο οποίος και υπέγραψε την επέκταση της συνεργασίας του με την Άρσεναλ!

Ο Ιταλός μέσος είναι από τα πιο σημαντικά γρανάζια των “κανονιέρηδων” και ο Αρτέτα ζήτησε την παραμονή του. Από την πλευρά του ο 33χρονος σταρ ήταν 100% θετικός στο ενδεχόμενο παραμονής του στο Emirates και το νέο του συμβόλαιο φαίνεται πως είναι μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Ο προπονητής των Λονδρέζων Μικέλ Αρτέτα πρόσθεσε: «Είμαστε χαρούμενοι που ο Ζορζίνιο υπέγραψε νέο συμβόλαιο μαζί μας. Ο Jorgi είναι ένα τόσο σημαντικό μέρος της ομάδας μας, ένα πρότυπο με εξαιρετικές ηγετικές ικανότητες και μοναδικό τρόπο παιχνιδιού που κάνει τους πάντες γύρω του καλύτερους στο γήπεδο»

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ο Ζορζίνιο και η οικογένειά του συμφώνησαν μαζί μας και είμαστε όλοι ενθουσιασμένοι που θα συνεχίσουμε αυτό το ταξίδι μαζί».

Οι πρώτες δηλώσεις του Ιταλού μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που μένω, γιατί είναι προνόμιο να είμαι μέλος αυτής της οικογένειας. Η οικογένειά μου είναι χαρούμενη, είμαστε πραγματικά καλά τακτοποιημένοι και έρχονται κι άλλα!».

«Δεν υπήρχαν πολλά να συζητήσουμε για να είμαι ειλικρινής, γιατί νιώθω πολύ καλά εδώ. Απλά να ξέρω ότι με εκτιμούν και θέλουν να μείνω περισσότερο, είναι μεγάλο πράγμα για μένα. Νιώθω ότι έχω περισσότερα να κάνω, οπότε αυτός είναι ο λόγος που μένω»

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version