Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η Γιουνάιτεντ αδειάζει το πουλέν του Τεν Χαγκ και φέρνει άλλον στη θέση του!
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η Γιουνάιτεντ αδειάζει το πουλέν του Τεν Χαγκ και φέρνει άλλον στη θέση του!

H Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει τον Ισπανό της κάτω από τα δοκάρια!

09.05.2024 | 14:02

Έτοιμη για μεγάλες αλλαγές η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Το φινάλε της τρέχουσας σεζόν φέρνει ευκαιρία για ανασύνταξη στο… στρατόπεδο των «Κόκκινων Διαβόλων». Η διοίκηση της βρετανικής ομάδας καλείται να γυρίσει γρήγορα σελίδα, να αφήσει πίσω την κακή σεζόν και να γεμίσει το ρόστερ της με ποιότητα και λύσεις για ένα καλύτερο αύριο.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Τα διεθνή ρεπορτάζ καθημερινά «στέλνουν» όλο και περισσότερους ποδοσφαιριστές στο Ολντ Τράφορντ. Στην Ισπανία, η MARCA σήμερα αναφέρεται στη θέση του τερματοφύλακα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Εκεί όπου φέτος βρίσκεται ο Αφρικανός Ονάνα. Ένας ποδοσφαιριστής που ήρθε το περασμένο καλοκαίρι με μεταγραφή στη Γιουνάιτεντ από την Ίντερ και αποτελεί το πουλέν του τεχνικού της αγγλικής ομάδας, Έρικ Τεν Χαγκ.

Διάβασε επίσης: H Λίβερπουλ «κάηκε» αλλά το Νησί επιμένει στην έλευση του Αμορίμ

Η MARCA αναφέρει πως η διοίκηση της Γιουνάιτεντ δεν έχει μείνει – προφανώς – ικανοποιημένη με την απόδοση του Ονάνα και μοιραία κοιτάζει στην αγορά για την αντικατάστασή του. Επικρατέστερος για τη θέση αυτή τη στιγμή εμφανίζεται κατά τους Ισπανούς ο βασικός τερματοφύλακας της Ρεάλ Σοσιεδάδ, Άλεξ Ρεμίρο. Ο 29χρονος κίπερ που φέτος πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με τους Βάσκους και δικαίως διεκδικεί το παραπάνω στην καριέρα του.

«Αλμυρός» ο Ρεμίρο αλλά ιδανικός για τη Γιουνάιτεντ

Το συμβόλαιο του Ρεμίρο με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2027. Αυτό σημαίνει πως η ισπανική ομάδα έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στις διαπραγματεύσεις για τα δικαιώματά του. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καλείται να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για τον Ισπανό κίπερ. Η αξία του Ρεμίρο αυτή τη στιγμή εκτιμάται στα 40 εκατομμύρια ευρώ!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version