Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ξέσπασε ο Μίλερ για τη διαιτησία: «Αυτά συμβαίνουν συχνά στο Μπερναμπέου»
Champions League

Ξέσπασε ο Μίλερ για τη διαιτησία: «Αυτά συμβαίνουν συχνά στο Μπερναμπέου»

Ο Τόμας Μίλερ ήταν πυρ και μανία με τον βοηθό και τον διαιτητή της αναμέτρησης για τα όσα έγιναν στο φινάλε του αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

09.05.2024 | 10:37

Άλλη μια ματσάρα, άλλη μια επική πρόκριση για τη Ρεάλ Μαδρίτης! Η «Βασίλισσα» της Ευρώπης ήταν η μεγάλη θριαμβεύτρια της χθεσινής βραδιάς στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου. Οι Μαδριλένοι μπορεί για 87 λεπτά να βρίσκονταν με την… πλάτη στον τοίχο και να έβλεπαν τον τελικό του Champions League να χάνεται!

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο Χοσέλου όμως ντύθηκε… Κριστιάνο Ρονάλντο και με δύο τέρματα μέσα σε τέσσερα λεπτά έφερε… τούμπα το παιχνίδι και χάρισε στην ομάδα του μια επική πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης. Η Μπάγερν πάλεψε στο φινάλε για να σώσει τη κατάσταση και να οδηγήσει τον αγώνα στην παράταση όμως δεν τα κατάφερε. Οι Βαυαροί λίγο πριν το φινάλε πέτυχαν το γκολ όμως ο βοηθός και διαιτητής είχαν ακυρώσει τη φάση ως οφσάιντ.

Διάβασε επίσης: Hala Madrid: «Μεθυσμένος» Αντσελότι, τραγουδούσε τον ύμνο της Ρεάλ! (vid)

 


Έξαλλος ο Τόμας Μίλερ με την απόφαση του βοηθού και του διαιτητή

Ο βοηθός υπέδειξε το οφσάιντ μην αφήνοντας τη φάση να εξελιχθεί. Η Μπάγερν έπαιξε χωρίς να ακούσει τον διαιτητή και σκόραρε. Στο replay φαίνεται πως η φάση είναι οριακή και ίσως να μην είναι οφσάιντ όμως από τη στιγμή που στήριξε άμεσα ο διαιτητής το VAR δεν μπορούσε να επέμβει και να αλλάξει την απόφαση. Όλα αυτά προκάλεσαν την οργή των Βαυαρών με πρώτο από όλους αυτή του Τόμας Μίλερ.

«Ήταν μια γελοία απόφαση. Δεν ξέρω τι έπιασε τον διαιτητή και πήρε τέτοια απόφαση. Ο Μαρτσίνιακ δεν έδωσε καν στον εαυτό του τη δυνατότητα να πάει στο VAR. Είναι απίστευτο. Συνήθως θα πρέπει να είμαστε πάνω από τρία μέτρα οφσάιντ για να το σφυρίξουν αμέσως, ειδάλλως μας αφήνουν να παίξουμε τη φάση και την εξετάζουν μετά. Όμως δεν το έκαναν τώρα. Είναι πραγματικά παράξενο να σφυρίζεις τόσο βιαστικά. Βέβαια αυτά συμβαίνουν συχνά εδώ στο ‘Μπερναμπέου’, το βιώσαμε και πριν λίγα χρόνια με δύο γκολ του Ρονάλντο, αλλά τότε δεν υπήρχε ακόμη VAR», τόνισε ο Μίλερ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version