Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
«Βασιλιάς» ο Χοσέλου με το δίμπαλο πρόκρισης της Ρεάλ! (vids)
Ρεάλ Μαδρίτης

«Βασιλιάς» ο Χοσέλου με το δίμπαλο πρόκρισης της Ρεάλ! (vids)

Τα δυο γκολ του Χοσέλου στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» που έστειλαν τη Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό του Champions League.

09.05.2024 | 00:28

Με μία από τις μεγαλύτερες ανατροπές στα χρονικά του Champions League και με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Χοσέλου, που πέρασε στο ματς στο 81′ και πέτυχε δύο γκολ στο 88′ και 90’+1, η Ρεάλ Μαδρίτης έβαλε «πλώρη» για το 15ο βαρύτιμο τρόπαιο! Ο Ισπανός επιθετικός παρότι αγωνίζεται ως δανεικός (!) στη «βασίλισσα» από την Εσπανιόλ (σ.σ. ομάδα της Βαρκελώνης) την έστειλε στα ουράνια απόψε!

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο 34χρονος σέντερ φορ αποδείχθηκε η «χρυσή αλλαγή» του Κάρλο Αντσελότι. Και θύμισε στους φίλους της Μπάγερν Μονάχου εποχές 1999. Τότε που οι Σέρινγχαμ και Σόλσκιερ στις καθυστερήσεις του τελικού χάρισαν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το Champions League στο χορτάρι του «Καμπ Νου».

Μόνο που απόψε στο 88′ και το πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων μπήκαν τα γκολ και τα πέτυχε ένας παίκτης. Πείτε μας έναν λόγο γιατί η Ρεάλ να μην τον αγοράσει τιμής ένεκεν… Και πού να σκοράρει και στον τελικό στο «Γουέμπλεϊ»!







Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version