Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Copa America: Ηχηρές απουσίες από την αποστολή της Βραζιλίας!
Copa America 2024

Copa America: Ηχηρές απουσίες από την αποστολή της Βραζιλίας!

Η Εθνική Βραζιλίας ανακοίνωσε την αποστολή της για το επερχόμενο Copa America, από την οποία κόπηκαν ορισμένα μεγάλα ονόματα.

10.05.2024 | 18:59

Η αποστολή της εθνικής Βραζιλίας για το ερχόμενο Copa America των ΗΠΑ γνωστοποιήθηκε από τον νέο τεχνικό της, Ντοριβάλ Τζούνιορ. Ορισμένα μεγάλα ονόματα λείπουν από τις κλήσεις του Βραζιλιάνου ομοσπονδιακού προπονητή ο οποίος θέλησε να κάνει εκπλήξεις με το «καλημέρα».

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Συγκεκριμένα, εκτός βραζιλιάνικης αποστολής έμειναν πασίγνωστοι ποδοσφαιριστές όπως ο Κασεμίρο, ο Γκάμπριελ Ζεσούς, ο Τιάγκο Σίλβα, ο Άντον, ο Ριτσάρλισον, ο Μπρέμερ, ο Ματέους Κούνια και φυσικά ο Νεϊμάρ. Να αναφέρουμε ότι μπορούν να γίνουν αλλαγές στο ρόστερ μέχρι και μέσα Ιουνίου (σ.σ. 20 Ιουνίου ξεκινά το τουρνουά), ενώ στις 30/5 θα μαζευτούν στο Ορλάντο όπου και θα είναι η βάση της «σελεσάο». Οι Βραζιλιάνοι διεθνείς που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της χώρας τους θα ενσωματωθούν στις 3 Ιουνίου.

Φυσικά, αυτό δεν αφορά τους Βινίσιους, Ροντρίγκο και Μιλιτάο οι οποίοι θα παίξουν τελικό Champions League την 1η Ιουνίου στο Λονδίνο.

Αναλυτικά η αποστολή της Εθνικής Βραζιλίας:

Τερματοφύλακες: Άλισον (Λίβερπουλ), Έντερσον (Μάντσεστερ Σίτι), Μπέντο (Ατλέτικο Παραναένσε)

Αμυντικοί: Ντανίλο (Γιουβέντους), Γιαν Κόουτο (Χιρόνα), Μπεράλντο (Παρί Σεν Ζερμέν), Μιλιτάο (Ρεάλ Μαδρίτης), Γκάμπριελ (Άρσεναλ), Μαρκίνιος (Παρί Σεν Ζερμέν), Αράνα (Ατλέτικο Μινέιρο), Γουέντελ (Πόρτο)

Μέσοι: Αντρέας Περέιρα (Φούλαμ), Ντόουγκλας Λουίς (Άστον Βίλα), Ζοάο Γκόμες (Γουλβς), Πακετά (Γουέστ Χαμ), Μπρούνο Γκιμαράες (Νιούκαστλ)

Επιθετικοί: Έντρικ (Παλμέιρας), Εβανίλσον (Πόρτο), Μαρτινέλι (Άρσεναλ), Ραφίνια (Μπαρτσελόνα), Βινίσιους (Ρεάλ Μαδρίτης), Ροντρίγκο (Ρεάλ Μαδρίτης), Σάβιο (Χιρόνα)

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Copa America 2024
Exit mobile version