Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Δεν θα χάσει ΠΟΤΕ – Τελικός και αήττητο στο 90+7′ για Λεβερκούζεν! (vids)
Europa League

Δεν θα χάσει ΠΟΤΕ – Τελικός και αήττητο στο 90+7′ για Λεβερκούζεν! (vids)

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν έκανε ακόμη μία αδιανόητη ανατροπή και με γκολ στο 90+7' κατάφερε να παραμείνει αήττητη κόντρα στη Ρόμα (2-2) και πέρασε στον τελικό του Europa League.

10.05.2024 | 00:06

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν κληρώθηκε με τη Ρόμα για τον ημιτελικό του UEFA Europa League. Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν στην Ιταλία για το πρώτο παιχνίδι και οι παίκτες του Τσάμπι Αλόνσο πήραν τη νίκη με 0-2 και μαζί ένα μεγάλο προβάδισμα για τον επαναληπτικό της Γερμανίας.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Η Λεβερκούζεν μπήκε δυνατά στο ματς και έχασε τη πρώτη της ευκαιρία στο τρίτο λεπτό, με τον Βιρτζ να δοκιμάζει το πόδι του από μακριά, χωρίς να βρίσκει στόχο. Στο 15ο λεπτό οι γηπεδούχοι απείλησαν ξανά με τον Παλάσιος, όμως ο Σβίλαρ έκανε μία σημαντική επέμβαση και κράτησε το «0».




Η Ρόμα απείλησε στο 18′ με τον Λουκάκου αλλά το σουτ πέρασε πάνω από την αντίπαλη εστία ενώ στο 29ο λεπτό η Λεβερκούζεν είχε και δοκάρι. Στο 37′ ο Σβίλαρ έκανε ακόμη μία τεράστια επέμβαση και τελικά στο 43ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν, με τον Παρέδες να ευστοχεί από την άσπρη βούλα. Έτσι, η Ρόμα πήγε μπροστά στο σκορ στα αποδυτήρια, ελπίζοντας να πάρει τη πρόκριση και να… σπάσει το αήττητο της Λεβερκούζεν.

Η Λεβερκούζεν πέρασε στον μεγάλο τελικό και παρέμεινε αήτττη




Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Ντε Ρόσι πήγε να διπλασίασει το προβάδισμά της με το… καλημέρα αλλά ο Λουκάκου έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από την εστία. Στο 55′ ούτε ο Αντίλ κατάφερε να βρει δίχτυα από μακριά και τρία λεπτά μετά ο Σβίλαρ έκανε ακόμη δύο μεγάλες αποκρούσεις. Στο 63′ η Ρόμα κέρδισε ξανά πέναλτι και ο Παρέδες μπόρεσε να σκοράρει για δεύτερη φορά, φέρνοντας το ζευγάρι στα ίσα.

Στο 82ο λεπτό η Λεβερκούζεν κατάφερε να μειώσει με το αυτογκόλ του Μαντσίνι και είχε ξανά σκορ πρόκρισης, χάνοντας όμως το αήττητο. Η Ρόμα στα τελευταία λεπτά του αγώνα ανέβηκε να πιέσει για να βρει το «χρυσό» γκολ που θα έστελνε το ματς στην παράταση.




Διαβάστε επίσης: Μια ομάδα στο μυαλό του Φλόριαν Βιρτζ μετά τη Λεβερκούζεν!

Όμως, η Μπάγερ Λεβερκούζεν είναι αυτή που βρήκε το τέρμα και ισοφάρισε σε 2-2. Ο Στάνισιτς πήρε την μπάλα από τον Τσάκα, έκανε μία πολύ όμορφη κούρσα και τελείωσε μόνος του τη φάση, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα του ματς.




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version