Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ελ Κααμπί ο εξολοθρευτής – Ισοφάρισε τον μύθο του Φαλκάο στην Ευρώπη
Europa Conference League

Ελ Κααμπί ο εξολοθρευτής – Ισοφάρισε τον μύθο του Φαλκάο στην Ευρώπη

Ο ασταμάτητος Αγιούμπ Ελ Κααμπί έστειλε τον Ολυμπιακό στον τελικό του Europa Conference League και παράλληλα έγραψε τη δική του ιστορία!

10.05.2024 | 12:57

Ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία! Οι «Ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν με μαγικό τρόπο άλλη μια φετινή τους ευρωπαϊκή υπέρβαση. Πέταξαν εκτός την Άστον Βίλα και πήραν αυτοί το εισιτήριο για τον τελικό του Europa Conference League. Σμπαράλιασαν την αντίπαλη άμυνα πετυχαίνοντας έξι τέρματα σε δύο αναμετρήσεις. Τέσσερα στο Μπέρμιγχαμ και δύο το βράδυ της Πέμπτης στον Πειραία.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ζευγάρωσαν τις νίκες τους και με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί πηγαίνουν στην OPAP Arena της Νέας Φιλαδέλφειας στον τελικό της διοργάνωσης στοχεύοντας στην κατάκτηση του τίτλου. Ο Μαροκινός επιθετικός ήταν ο δήμιος της Άστον Βίλα. Ο ποδοσφαιριστής που εκτέλεσε την ομάδα του Ουνάι Έμερι πετυχαίνοντας τα πέντε από τα έξι γκολ της ομάδας του στα δύο παιχνίδια.

Διάβασε επίσης: Συγκινημένος ο Μαρινάκης: «Αφιερωμένη η βραδιά σε δυο μεγάλους Ολυμπιακούς» (vid)

 


Ελ Κααμπί και Φαλκάο μαζί στην κορυφή

Ο Μαροκινός με αυτή του την επίδοση έγραψε και αυτός τη δική του ιστορία. Ισοφάρισε μια επίδοση στην Ευρώπη που κρατούσε 13 χρόνια. Μια επίδοση που κατείχε ο Ρανταμέλ Φαλκάο όταν αγωνιζόταν στην Πόρτο τη σεζόν 2010/11. Οι δύο επιθετικοί είναι οι μόνοι στην ιστορία των ευρωπαϊκών διοργανώσεων που πετυχαίνουν πέντε τέρματα σε ημιτελική φάση.

Οι Πορτογάλοι κόντρα στη Βιγιαρεάλ είχαν νικήσει στο πρώτο ματς με 5-1, με τον Κολομβιανό επιθετικό να βρίσκει δίχτυα τέσσερις φορές, ενώ στη ρεβάνς οι «δράκοι» είχαν ηττηθεί με 3-2 με τον Φαλκάο να σκοράρει ένα γκολ.

 


Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version