Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ένα πράγμα φοβάται ο Κλοπ πριν το τελευταίο του ματς με τη Λίβερπουλ!
Λίβερπουλ

Ένα πράγμα φοβάται ο Κλοπ πριν το τελευταίο του ματς με τη Λίβερπουλ!

Ο Γιούργκεν Κλοπ μίλησε για το επερχόμενο ματς της Λίβερπουλ, αλλά και για την τελευταία φορά που θα κάτσει στον πάγκο του αγγλικού συλλόγου.

10.05.2024 | 19:27

Ο Γιούργκεν Κλοπ είναι ένας από τους πιο εκφραστικούς ανθρώπους που υπάρχουν στην Premier League. Ξεπερνάει κατά πολύ το όριο και την εικόνα που είχαμε και έχουμε για το πως πρέπει να είναι και να φέρονται οι προπονητές κατά τη διάρκεια μιας αναμέτρησης. Ο Γερμανός τεχνικός δεν φοβάται να φωνάξει, να βρίσει, να γελάσει και γενικότερα να… τσαλακωθεί.

Όχι δεν είναι κάποιος ρόλος. Απλά ζει τη στιγμή. Είναι ο εαυτός του. Και δεν τον νοιάζει καθόλου. Ακόμη και αν δεν δέχεται πολλές επισημάνσεις από τους διαιτητές ή αν βλέπει που και που καμία κίτρινη κάρτα.

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ: Ο Κιλιάν Μπαπέ υπέγραψε το συμβόλαιό του με τη Ρεάλ Μαδρίτης εδώ και καιρό!

Ο Γιούργκεν Κλοπ μαζί με την αποστολή της Λίβερπουλ θα ταξιδέψει στο Μπέρμπιγχαμ για το εκτός έδρας ματς κόντρα στην Άστον Βίλα. Ένα παιχνίδι που κρύβει κινδύνους για τους «κόκκινους» αν και εφόσον δεν προσέξουν. Αν και η αλήθεια είναι ότι το σύνολο του Ουνάι Έμερι μόνο σε καλό φεγγάρι δεν βρίσκεται τις τελευταίες εβδομάδες.

Ο «Κλόπο» μίλησε για τον κίνδυνο και γενικότερα την περίπτωση να αντικρίσει ακόμη μία κίτρινη κάρτα στην καριέρα του. Κάτι που αν συμβεί δεν θα μπορεί να δώσει το «παρών» στον πάγκο της Λίβερπουλ στο εντός έδρας ματς απέναντι στη Γουλβς, όπου θα είναι και το τελευταίο του παιχνίδι γενικότερα στην αγγλική ομάδα. Αλλά αυτό το ενδεχόμενο είναι κάτι που δεν τον απασχολεί ακόμα και θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του, ώστε να διώξει αυτό το ενδεχόμενο.

Αναλυτικά όλα όσα είπε ο Γιούργκεν Κλοπ:

«Δεν χρειάζεται να είμαι στον πάγκο ή κάπου εκεί κοντά στο τελευταίο μου παιχνίδι. Ωστόσο, αν καταφέρω να είμαι τότε θα είναι πολύ ωραίο και πολύ σημαντικό για εμένα.

Θα προσπαθήσω να κάνω τα πάντα, ώστε να μην εμπλακώ σε κάποιο επεισόδιο, όπου θα μου στερήσει να βρίσκομαι στον πάγκο στην τελευταία αγωνιστική».

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version