Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
H Ντόρτμουντ θα κερδίσει περισσότερα αν χάσει από τη Ρεάλ το Champions League
Champions League

H Ντόρτμουντ θα κερδίσει περισσότερα αν χάσει από τη Ρεάλ το Champions League

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ ενήργησε πανέξυπνα και σήμερα βρίσκεται σε μια κατάσταση... win win!

10.05.2024 | 12:02

Κι όμως έτσι είναι όπως ακριβώς το αναφέρει ο τίτλος! Μιλάμε πάντα για το οικονομικό κομμάτι. Προφανώς η Μπορούσια Ντόρτμουντ θέλει όσο τίποτα να βρεθεί στο πρώτο σκαλί του βάθρου. Να φθάσει στην κατάκτηση του φετινού Champions League. Οι Βεστφαλοί κατάφεραν μια σειρά από υπερβάσεις και έφθασαν με ηρωικές εμφανίσεις στον τελικό της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Η ομάδα του Τέρζιτς βρίσκεται ένα 90λεπτο μακριά από το νέκταρ της απόλυτης επιτυχίας. Οικονομικά όλη η φετινή πορεία έχει γεμίσει τα ταμεία της Ντόρτμουντ. Ο προσεχής τελικός μπορεί να της προσφέρει ακόμη ένα μεγάλο ποσό στα ταμεία. Αν επιβληθεί της Ρεάλ Μαδρίτης και κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο, η Ντόρτμουντ θα καρπωθεί ακόμη 20 εκατομμύρια ευρώ. Το ποσό που δίνεται από την UEFA ως πριν κατάκτησης.

Διάβασε επίσης: Ζημιά με Τσουαμενί στη Ρεάλ Μαδρίτης – Φόβοι ακόμη και για απουσία στο EURO

Η πανέξυπνη ρήτρα που έβαλε η Ντόρτμουντ στο συμβόλαιο με τη Ρεάλ Μαδρίτης

Σε περίπτωση ήττας, το οικονομικό κέρδος θα είναι ακόμη μεγαλύτερο. Πώς; Το περασμένο καλοκαίρι, η Ντόρτμουντ παραχώρησε με μεταγραφή στη Ρεάλ Μαδρίτης τον Τζουντ Μπέλινγχαμ. Μια μεταγραφή που κόστισε στη «Βασίλισσα» περισσότερα από 100 εκατομμύρια ευρώ. Οι Βεστφαλοί γνωρίζοντας καλά την αξία του ποδοσφαιριστή τους αλλά και την εμπειρία της Ρεάλ στο Champions League έβαλαν μια πανέξυπνη ρήτρα στο συμβόλαιο.

Σε περίπτωση κατάκτησης του τροπαίου από τη Ρεάλ, οι Μαδριλένοι πρέπει να καταβάλλουν στη Ντόρτμουντ 25 εκατομμύρια ευρώ. Ως μπόνους επίτευξης στόχου για τον Τζουντ Μπέλινγχαμ. Ο «Μπέλι» φέτος έχει απογειώσει τη Ρεάλ Μαδρίτης. Είναι ο ηγέτης αυτής της ομάδας. Έχει συμβάλλει τα μέγιστα προκειμένου η «Βασίλισσα» να βρίσκεται αυτή τη στιγμή εδώ. Ήξερε καλά η Μπορούσια Ντόρτμουντ…

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version