Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Mind games από Αρτέτα: «Στο μυαλό μου είμαστε πρωταθλητές!»
Άρσεναλ

Mind games από Αρτέτα: «Στο μυαλό μου είμαστε πρωταθλητές!»

Ο τεχνικός της Άρσεναλ, Μίκελ Αρτέτα, μίλησε για το επερχόμενο ματς κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την πορεία τους πρωταθλήματος.

10.05.2024 | 20:45

Ο Μίκελ Αρτέτα δεν θέλει να σκέφτεται αρνητικά. Αυτό που κάνει ο Ισπανός τεχνικός είναι να έχει κατά νου πως εκείνος και οι παίκτες του θα φτάσουν ως το τέλος του δρόμου: πως θα καταφέρουν να κατακτήσουν το πρώτο πρωτάθλημα της Άρσεναλ από το μακρινό 2004! Κάτι που δεν είναι τόσο απλό και εύκολο.

Όχι μόνο γιατί υπάρχει ένα δύσκολο εκτός έδρας ματς κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αλλά γιατί η Μάντσεστερ Σίτι είναι αυτή που κρατάει την τύχη στα χέρια της και αν κάνει μόνο νίκες, τότε θα είναι αυτή που θα σηκώσει εκ νέου την κούπα της Premier League.

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ: Ο Κιλιάν Μπαπέ υπέγραψε το συμβόλαιό του με τη Ρεάλ Μαδρίτης εδώ και καιρό!

O Μίκελ Αρτέτα αναφέρθηκε στο πόσο τον έχει επηρεάσει να ανταγωνίζεται κόντρα στο σύνολο του Πεπ Γκουαρντιόλα. Και πόσο τον έχει βοηθήσει στο να γίνει καλύτερος τα τελευταία χρόνια!

Αναλυτικά όλα όσα είπε ο Μίκελ Αρτέτα:

«Όταν είσαι σε μία σεζόν με βασικό αντίπαλο τη Μάντσεστερ Σίτι πρέπει να γίνεσαι συνέχεια καλύτερος. Και να κάνεις πράγματα καλύτερα από αυτούς. Αυτή η σεζόν ήταν άκρως απαιτητική στο πρωτάθλημα και μπορεί στους βαθμούς να μην φτάσει τόσο ψηλά, όπως άλλες φορές. Αλλά πιστεύω αυτό συνέβη γιατί το πρωτάθλημα πλέον βρίσκεται σε άλλο επίπεδο και έχει ανέβει τόσο πολύ. Κάτι που δεν έχω ξαναδεί ποτέ στη ζωή μου. Γι’ αυτό είμαστε εδώ που είμαστε.

Το να χάσει η Μάντσεστερ Σίτι βαθμούς είναι κάτι που δεν εξαρτάται άμεσα από εμάς. Σας λέω τι πιστεύω. Σας λέω τι νιώθω. Όλα αυτά με οδηγούν στο να έχω ακόμη περισσότερη ενέργεια και να δίνω ακόμη πιο πολλά πράγματα, ώστε η ομάδα μας να πετύχει τους στόχους της.

Τι θα γίνει αν δεν κατακτήσουμε το πρωτάθλημα; Το μυαλό μου πάντα με πηγαίνει στην εικόνα και στη σκέψη ότι σηκώνω την κούπα της Premier League. Αυτό συμβαίνει το τελευταίο χρονικό διάστημα. Δεν σκέφτομαι διαφορετικά. Απλά ακολουθώ την σκέψη μου, το συναίσθημα που λαμβάνω και αυτό είναι που όλοι θέλουμε να πετύχουμε στο τέλος», τα λόγια του.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version