Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Κασίγιας πήρε ξεκάθαρη θέση στο δίλημμα Κουρτουά – Λούνιν για τον τελικό του Champions League
Champions League

Ο Κασίγιας πήρε ξεκάθαρη θέση στο δίλημμα Κουρτουά – Λούνιν για τον τελικό του Champions League

Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για το ποιον εκ των Κουρτουά ή Λούνιν πρέπει να παίξει βασικό ς στον τελικό του Champions League.

10.05.2024 | 15:30

Ευχάριστος «πονοκέφαλος» για τον Κάρλο Αντσελότι! Η Ρεάλ Μαδρίτης προκρίθηκε στον τελικό του Champions League και τη 1η Ιουνίου θα διεκδικήσει κόντρα στην Μπορούσια Ντόρτμουντ το 15ο τρόπαιο της ιστορίας της. Έχοντας κατακτήσει το πρωτάθλημα Ισπανίας, το βάρος των ανθρώπων της μαδριλένικης ομάδας πέφτει μονομερώς στο παιχνίδι με τη Ντόρτμουντ.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο Κάρλο Αντσελότι καταστρώνει από τώρα τα πλάνα του για τη σπουδαία αναμέτρηση. Οι περισσότερες θέσεις της ενδεκάδας έχουν ουσιαστικά κλειδώσει εδώ και καιρό. Λίγες είναι αυτές που μένουν ανοιχτές. Ο Ιταλός έχει ένα δίλημμα για το ποιον θα χρησιμοποιήσει κάτω από την εστία. Ή τον Αντρίι Λούνιν ή τον Τιμπό Κουρτουά. Ο τελευταίος επέστρεψε πρόσφατα στη δράση αφήνοντας πίσω του τον διπλό σοβαρό τραυματισμό που τον κράτησε εκτός ολόκληρη τη τρέχουσα σεζόν.

Διάβασε επίσης: Ζημιά με Τσουαμενί στη Ρεάλ Μαδρίτης – Φόβοι ακόμη και για απουσία στο EURO

Ο Κασίγιας επιλέγει Λούνιν για βασικό στον τελικό του Champions League

Σε δηλώσεις του ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης άφησε ανοιχτό κάθε ενδεχόμενο. Πιθανό να δούμε τον Κουρτουά να παίρνει θέση στο βασικό σχήμα στο πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς για τη «Βασίλισσα». Ο παλαίμαχος άσσος της Ρεάλ Μαδρίτης, Ίκερ Κασίγιας ως γνώστης της θέσης ρωτήθηκε από τη MARCA για το ποιος θα έπρεπε από τους Λούνιν – Κουρτουά να βρεθεί βασικός στον τελικό του Champions League.

«Πιστεύω πως στον τελικό θα πρέπει να πάμε με τον Λούνιν. Ο Κουρτουά δεν έχει να αποδείξει τίποτα και σε κανέναν. Θα είναι και πάλι ο καλύτερος τερματοφύλακας στον κόσμο. Επέστρεψε όμως πρόσφατα στη δράση. Ο Λούνιν έχει δείξει πως είναι εγγύηση» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ίκερ Κασίγιας!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version