Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ζημιά με Τσουαμενί στη Ρεάλ Μαδρίτης – Φόβοι ακόμη και για απουσία στο EURO
EURO 2024

Ζημιά με Τσουαμενί στη Ρεάλ Μαδρίτης – Φόβοι ακόμη και για απουσία στο EURO

Σε αναμμένα... κάρβουνα οι άνθρωποι της Ρεάλ Μαδρίτης λόγω του τραυματισμού του Ορελιέν Τσουαμενί.

10.05.2024 | 11:39

Ρεάλ Μαδρίτης και σοβαροί τραυματισμοί πάνε μαζί τη φετινή αγωνιστική περίοδο! Ο Κάρλο Αντσελότι δεν έχει καταφέρει ποτέ φέτος να υπολογίζει σε ένα παιχνίδι όλους τους ποδοσφαιριστές του. Αυτό θα συνεχιστεί μέχρι και το τέλος της σεζόν καθώς τα προβλήματα δεν σταματούν. Το φινάλε της επικής αναμέτρησης της Ρεάλ με την Μπάγερν χάρισε στη «Βασίλισσα» την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του Champions League.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Παράλληλα όμως και έναν ακόμη τραυματισμό. Αυτή τη φορά ο άτυχος της υπόθεσης είναι ο Ορελιέν Τσουαμενί. Ο Γάλλος διεθνής ήταν βασικός στην αναμέτρηση με τους Βαυαρούς όμως στ0 70′ αντικαταστάθηκε από τον Καμαβινγκά διαμαρτυρόμενος στο ιατρικό επιτελείο της Ρεάλ για έντονους πόνους στο αριστερό του πόδι.

Διάβασε επίσης: Κάραγκερ για Ρεάλ: Καμία τύχη! Όλοι ξέρουμε πως στο τέλος… πάντα το γυρίζει»

Αμφίβολος για τον τελικό του Champions League ο Τσουαμενί – Φόβοι ακόμη και για το EURO

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο μυϊκός τραυματισμός που αντιμετωπίζει τις τελευταίες ώρες ο Τσουαμενί κρίνεται πολύ σοβαρός. Ο Γάλλος έχει ταλαιπωρηθεί πολύ την τρέχουσα σεζόν με παιχνίδια αλλά και μικροτραυματισμούς. Εκφράζονται φόβοι πως η νέα συνθήκη ίσως να τον κρατήσει μακριά από τον τελικό του Champions League. Ακόμη και από τα πρώτα παιχνίδια της Γαλλίας στο προσεχές EURO.

Ο Ορελιέν Τσουαμενί αποτελεί κομβικό «γρανάζι» της ενδεκάδας του Κάρλο Αντσελότι. Ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής που φέτος έχει βοηθήσει τη «Βασίλισσα» τόσο από τη θέση του αμυντικού χαφ όσο και από αυτή του κεντρικού αμυντικού. Αν χάσει τον τελικό τότε ο Ιταλός θα πρέπει να βρει τον παίκτη που θα αναπληρώσει το μεγάλο του κενό!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version