ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Λαπόρτα θέλει να… διαλύσει το Nations League!
Γκουαρντιόλα: «Γι’ αυτόν τον παικταρά παραλίγο να κλάψω!»
Ο CEO της Λεβερκούζεν έδειξε που (ΔΕΝ) θα πάει ο Βιρτζ!
Μέσι για το επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο: «Θα δούμε…»
Η MARCA έδωσε το βραβείο του GOAT στον Μέσι! (pic/vid)
Με αυτές τις δηλώσεις που έκανε ο Μπέλιγχαμ θα έχει την αιώνια εκτίμηση του Βινίσιους!
Ξέσπασε ο Πακετά: «Γράφετε και λέτε ψέματα για μένα! Θα αποδείξω πως είμαι αθώος»
Ligue 1: Αποκαλύφθηκε το νέο τρόπαιο και τρέλανε όλη την Ευρώπη (pics)
Ο Καλαφιόρι το παραδέχτηκε ότι έπαθε… εγκεφαλικό μετά το γκολ με τη Σίτι! (vid)
Πατέρας μικρού Γιαννάκη: «Όλα πήγαν καλά! Θέλει να δει τους προέδρους του Big-5»
MARCA: «Η Λίβερπουλ ξέρει ότι θα χάσει τον Άρνολντ από τη Ρεάλ Μαδρίτης» (pic)
Η ΜΑRCA μίλησε: «Κορυφαίος όλων των εποχών ο Μέσι με… στοιχεία» (pic)
Βαθιά υπόκλιση του Μπέκαμ στον Μπέλινγκχαμ: «Δεν γίνεται να είσαι… τόσο σωστός»
Η Ρεάλ βρήκε τον… νέο Μπενζεμά – Ο φορ που έχει τρελάνει τον σύλλογο!
Παρί Σεν Ζερμέν: Απόφαση καριέρας από τον Ενρίκε -Μένει μέχρι την… κατάκτηση του Champions League!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Premier League

Έπεσε το… οχυρό με Γκβάρντιολ οδηγό (vid)

«Παρέλαση» από την πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι στο Κρέιβεν Κότατζ! 4-0 οι «Πολίτες» και κορυφή στην Premier League.

Έπεσε το… οχυρό με Γκβάρντιολ οδηγό (vid)

Η Μάντσεστερ Σίτι επισκέφτηκε το ηλιόλουστο Λονδίνο, έκανε τη… βόλτα της και πέρασε αέρας από την έδρα της Φούλαμ. Γκβάρντιολ (2) και Φόντεν οδήγησαν τους «Πολίτες» σε άλλη μια καθαρή νίκη και την έφεραν στη κορυφή της Premier League δύο στροφές πριν το φινάλε.

Το ματς

Η 36η στροφή της Premier League έφερε αντιμέτωπες τις Φούλαμ και Μάντσεστερ Σίτι! Οι πρωταθλητές Αγγλίας φιλοξενήθηκαν στο Κρέιβεν Κότατζ από τους Λονδρέζους σε ένα παιχνίδι που για εκείνους η νίκη ήταν μονόδρομος. Οι γηπεδούχοι ήξεραν πως απέναντί τους είχαν έναν πανίσχυρο αντίπαλο που θα ήταν δύσκολο να σταματήσουν. Ο Μάρκο Σίλβα ξεκίνησε τη Φούλαμ με αμυντικές βλέψεις περιμένοντας επί της ουσίας τον αντίπαλο στο δικό του μισό.

Οι «Πολίτες» ξεκίνησαν από την άλλη με διάθεση να κυνηγήσουν ένα γρήγορο γκολ. Για καλή τους τύχη στο 13′ στην πρώτη καλή τους στιγμή κατάφεραν να παραβιάσουν την αντίπαλη εστία και να ανοίξουν το σκορ. Δράστης για την ομάδα του Γκουαρντιόλα ο Γκβάρντιολ. Ο αμυντικός της Σίτι συνδυάστηκε άψογα με τον Ντε Μπρούιν, πάτησε περιοχή και με όμορφο σουτ νίκησε τον Λένο κάνοντας το 1-0. Το γκολ των φιλοξενούμενων έστειλε νωρίς το μήνυμα στον αντίπαλο πως το μεσημέρι αυτό θα ήταν δύσκολο. Η Φούλαμ καθ’ όλη τη διάρκεια του πρώτου μέρους δεν μπόρεσε να κάνει ούτε μια φάση στην αντίπαλη περιοχή. Η Σίτι διατήρησε με χαρακτηριστική ευκολία το προβάδισμα και με το 1-0 κατευθύνθηκε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι θέλησαν να ρισκάρουν με τον Μάρκο Σίλβα να αλλάζει πρόσωπα στην ενδεκάδα του. Και πάλι όμως η Μάντσεστερ Σίτι ήταν κυρίαρχη. Οι «Πολίτες» έψαξαν το γκολ που θα καθάριζε το «τρίποντο» και το βρήκαν στο 59′ στο πρόσωπο του χαρισματικού επιθετικού τους, Φιλ Φόντεν. Ο Βρετανός πήρε τη μπάλα στα όρια της μεγάλης περιοχής, σούταρε στη γωνία και κέρδισε τον Λένο κάνοντας το 2-0. Δύο λεπτά αργότερα η Σίτι έφθασε μια ανάσα από το 3-0 όμως ο Χάαλαντ αστόχησε από πλεονεκτική θέση έπειτα από πάσα – ξυραφιά του Ντε Μπρούιν.

Το 2-0 δεν άφηνε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης στο ποιος θα κέρδιζε τον αγώνα. Στο 71′ ήρθε και το 3-0 να βάλει… ταφόπλακα στο ματς. Σκόρερ και πάλι ο Γκβάρντιολ με τον Κροάτη αμυντικό να ανεβαίνει στη περιοχή και με προβολή να νικάει τον Λένο. Στο τελευταίο μέρος ο ρυθμός του αγώνα δικαιολογημένα έπεσε αισθητά. Η Σίτι ήθελε ένα ακόμη τέρμα για να ανεβάσει τον συνολικό της δείκτη και το βρήκε στο φινάλε. Στις καθυστερήσεις με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Άλβαρεζ έκανε το 4-0!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ