Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
H Μπάγερν Μονάχου νικάει και χωρίς τον Κέιν! (vid)
Bundesliga

H Μπάγερν Μονάχου νικάει και χωρίς τον Κέιν! (vid)

H Μπάγερν Μονάχου είχε εύκολο έργο στο εντός έδρας ματς κόντρα στη Βόλφσμπουργκ, επικρατώντας με σκορ 2-0.

12.05.2024 | 21:19

Η Μπάγερν Μονάχου τα έχασε και επίσημα όλα στο εκτός έδρας ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο αποκλεισμός από την ισπανική ομάδα ήρθε να σφραγίσει μία πολύ κακή σεζόν για τους Βαυαρούς.

Οι παίκτες του Τόμας Τούχελ έκαναν αυτό που έπρεπε στο εντός έδρας ματς κόντρα στη Βόλφσμπουργκ στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής της Bundesliga και επικράτησαν με σκορ 2-0. Παρά το γεγονός ότι ο Χάρι Κέιν δεν αγωνίστηκε ούτε ένα λεπτό.

TO ΜΑΤΣ:

Η Μπάγερν Μονάχου ήθελε να σημειώσει ένα γρήγορο γκολ. Κάτι που θα έκανε πολύ πιο εύκολη και άνετη τη ζωή της στη συνέχεια της αναμέτρησης με τη Βόλφσμπουργκ. Αυτό συνέβη. Ο Τούχελ δεν θα μπορούσε να περιμένει ή να έχει ζητήσει κάτι περισσότερο από τους ποδοσφαιριστές του.

Μόλις στο 5′ ο Σβόναρεκ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των «λύκων» και από εκεί και πέρα όλα πήραν τη σειρά τους. Οι γηπεδούχοι ήταν γεμάτοι σιγουριά στις κινήσεις τους και έδειχναν ότι μπορούν να βάλουν γκολ και γενικότερα να γίνουν απειλητικοί ακόμη και όταν δεν υπάρχει η παρουσία του Κέιν στον αγωνιστικό χώρο. Το 2-0 για τους Βαυαρούς ήρθε στο Γκορέτσκα μόλις στο 13′.

Από εκεί και πέρα η Μπάγερν Μονάχου έκανε ό,τι ήθελε στον αγωνιστικό χώρο. Η Βόλφσμπουργκ δεν μπορούσε να αμυνθεί και να επιτεθεί και έτσι έχασε εύκολα με σκορ 2-0!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version