Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ξέσπασε σε λυγμούς ο Ταρεμί – Σκόραρε στο τελευταίο του ματς με τη Πόρτο στο Ντραγκάο (vid)
Video Hμέρας

Ξέσπασε σε λυγμούς ο Ταρεμί – Σκόραρε στο τελευταίο του ματς με τη Πόρτο στο Ντραγκάο (vid)

Ο Μεχντί Ταρεμί αποχαιρέτησε τους οπαδούς της Πόρτο με προσωπικό buzzer beater και κλάματα!

13.05.2024 | 10:55

Η Πόρτο ήταν το ποδοσφαιρικό του σπίτι αυτά τα τελευταία τέσσερα χρόνια! Ο Μεχντί Ταρεμί χρωστάει πολλά στους «Δράκους». Την ομάδα που τον πίστεψε όσο καμιά άλλη και του έδωσε την ευκαιρία να βρεθεί στο κορυφαίο επίπεδο. Ο Ιρανός επιθετικός οδεύει στο φινάλε της συνεργασίας του με τη πορτογαλική ομάδα και όπως είναι φυσικό οι τελευταίες… στροφές είναι αρκετά δύσκολα στο ψυχολογικό κομμάτι για εκείνον.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Το βράδυ της Κυριακής ήταν το πιο συγκινητικό για εκείνον σε όλη του την ποδοσφαιρική διαδρομή. Η Πόρτο αντιμετώπισε την Μποαβίστα  στα πλαίσια του πρωταθλήματος. Επικράτησε με 2-1 και έκλεισε τις εντός έδρας υποχρεώσεις της για τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Για τον Μεχντί Ταρεμί ήταν το τελευταίο παιχνίδι στο Ντραγκάο μπροστά στο αγαπημένο του κοινό. Ο Ιρανός έκλεισε τον κύκλο αυτό με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Διάβασε επίσης: Όλο το «Ντα Λουζ» αποθέωσε τον Ντι Μαρία στο κύκνειο άσμα του στη Λισαβόνα (vid)

Τα δάκρυα του Μεχντί Ταρεμί

Με γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα, ένα τέρμα που χάρισε τη νίκη στην ομάδα του. Πέτυχε το γκολ και αμέσως ξέσπασε σε λυγμούς. Δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του και την ένταση που είχε μέσα του όλες αυτές τις ημέρες. Ο Ταρεμί ολοκληρώνει το συμβόλαιό του στο φινάλε της σεζόν και αποχωρεί πηγαίνοντας στην Ιταλία και την πρωταθλήτρια Ίντερ. Οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει εδώ και πολύ καιρό για την έναρξη της συνεργασίας τους. Κλείνει τη καριέρα του στην Πόρτο έχοντας πετύχει περισσότερα από 100 τέρματα (104 με δύο ματς να απομένουν) και 57 ασίστ σε συνολικά 202 εμφανίσεις.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version